Svima nama je potreban neko ko će nas razumeti i voleti. To je jedna od osnovnih ljudskih potreba. Kada smo sami ponekad se osećamo razočarano i bezvoljno i teško nam je da poverujemo da nešto može biti bolje ili drugačije. 

Onda pružamo nove prilike. Kada se i one pokažu kao neuspeh i kada dodamo još jedan primerak muškog roda u našu listu, ne preostaje nam ništa drugo nego da konstatujemo da normalnih muškaraca jednostavno nema.

Da li se pronalaziš u nekoj od sledećiš tvrdnji?

 • Već ti je dosta toga da se satima doteruješ za izlaske gde ti niko neće prići.
 • Ludo se provodiš sa drugaricama po klubovima dok muškarcma za susednim stolom nikako ne uspeva da pređu imaginarni prepreku.
 • Muka ti je onih samosvesnih tipova koji te startuju da bi te smarali pričama o sebi.
 • Dosta ti je dejtova od kojih ništa ne očekuješ. Ili si se zatvorila u kuću i pomirila se sa sudbinom jer je sve manje onih koji odgovaraju tvojim kriterijumima. Ideš na jogu i "radiš na sebi" mantrajući afirmacije koje su izgubile svaki smisao.
 • Posvetila si se karijeri i ne pada ti na pamet da ljubiš žabe ne bi li se neka od njih pretvorila u princa.
 • Viđaš se sa nekim tipom tek da ti ne bude dosadno.
 • Super si skockala svoj život ali se ponekad ipak pitaš kako je moguće da na ovoj planeti nema pravog muškarca za tebe.

Ako se pronalaziš u bar jednoj, možemo da ti pomognemo! Na našoj radionici pružićemo ti neophodne alate i proverene metode koje su pomogle već stotinama žena koje su se nalazile u istoj situaciji.

PRINC NA BELOM KONJU ZONDER DATUM sajt.jpg

Šta ćeš saznati na radionici?

 • Šta je to što u stvari želiš!
 • Glavni uvid koji će ti potpuno promeniti način na koji gledaš na potencijalne partnere
 • Kako da savladaš prepreke koje stoje između tebe i ostvarenja za tebe idealnog odnosa
 • Kako da se oslobodiš društvenih uslovljavanja i pritiska sredine
 • Zašto ne moraš da se povinuješ tuđim kriterijumima
 • Gde si prava ti i kako da je izraziš
 • Da zaslužuješ i da si u stanju da ostvariš željeni partnerski odnos 

Pročitaj utiske nekih od prethodnih učesnica

Milana Minja Milosević.jpgRadionice/predavanja ovog tipa treba da postoje još u osnovnim i srednjim školama kao neka vrsta obrazovanja o međuljudskim odnosima i izgradnji zdravog odnosa sa sobom i sa drugima. Radionica mi je donela promene koje doživjavam kao pozitivne. Najviše mi je učvrstila veru u univerzum, ako mogu tako da se izrazim i moja mišljenja i ideje koja su van standardnih negativnih uverenja o muškarcima i vezama. Najkorisnije mi je bilo suočavanje sa uverenjem da se muškarci plaše jakih žena i da sam u stvari ja ta koja se plašim da budem to što jesam (bila jaka ili ne) da ne bih bila osuđena/odbačena/sama itd. Preporučila bih ovu radionicu, mada zavisno od svesti osobe. Izuzetno je važno osvestiti koliko je to pritisaka sa strane i nedostatka autentičnosti u načinima na koji biramo partnera i ulazimo u svoje veze. Neva je kao predavač, tj. voditelj radionice kompetentna, konkretna, uzemljena, direktna, logična i realna. Milana Minja Milošević, master-inženjerka elektrotehnike i doktorantkinja na
ETF-u. Pročitajte na ovom linku Minjin tekst u kome je sažela ono za nju najvažnije što je naučila na ovoj radionici

Maja Kokolj.jpgMoji utisci o radionici su fantastični! Dobila sam mnogo više nego što sam očekivala. Svaki momenat proveden u radu sa Nevom i divnim učesnicama radionice je lično kod mene doveo do velikih promena. Do sada sam imala pogrešan pristup ostvarivanja veza.Više sam težila tome kako neki muškarac treba da izgleda, iz kakve je porodice, socijalnog statusa itd... Sada mi je akcenat na tome kako se ja osjećam u prisustvu partenera.
U potpunosti sam osvestila da sam do sada težila idealnom parnteru, a sada poslije radionice kreiram svoju idealnu vezu. Samim tim sam i otvorenija za nove prilike. Svakoj ženi,devojci bih preporučila radionicu. Neva svojim fantastičnim predavačkim umećem i velikim iskustvom na veoma zanimljiv i lak način prenese znanje, ukaže na ograničavajuća uverenja i pokaže kako da ih prevaziđemo. Maja Kokolj, diplomirani inženjer prehrambene tehnologije 

anonimna.jpgAko ti se ceo život dešavaju identični ljubavni scenariji - sve krene savršeno, pa onda nizbrdo do kraja - vreme je da shvatiš da nije do drugih, sudbine i sličnog, već do tebe. Ja sam to shvatila malo kasno, pošto imam 35 godina. Prva, najbolnija i najteža stvar koju ćeš postići na ovom treningu je opraštanje od nekih starih obrazaca ponašanja i razmišljanja - jer upravo te to dovelo do toga da ti se ponavljaju emotivni brodolomi iznova. Ali, kad se "očistiš" od toga, onda možeš da kreneš "nova" u zdravu i srećnu vezu. Naučićeš najvažniju stvar, a to je da se ne fokusiraš na atribute partnera, već na vaš odnos. I upravo je to ključan momenat: bitno je da se u vezi osećaš ispunjeno, da ona dopinosi tvom kvalitetu života, a ne da li je partner visok 1,90 ili koliko novca ima.
U trenutku dok ovo pišem, već izvesno vreme nalazim se u takvoj vezi. Imam podršku u svakom segmentu svog života, nežnost, privrženost i pažnju, a to je ono što je meni najbitnije u jednoj vezi i što ranije nisam dobijala u potrebnoj meri, jer sam se fokusirala na atribute partnera, a ne na naš odnos. Stoga bih ovu radionicu preporučila samo onim damama koje su spremne da promene svoj „obrazac“; onim drugima želim svu moguću sreću, jer je po svim zakonima fizike nemoguće da radiš ceo život isto, a očekuješ drugačije rezultate. Simona M.

Vesna Jovović.jpgMoje iskustvo danas je vezano za samospoznaju sebe, odnosno shvatnje na koji način sebe predstavljam svetu. Posebno mi je drago da sam upoznala toliko divnih, jakih žena na jednom mestu. Vizualizacija vremena je bio jako koristan trening nakon svih nemilih priča o privatnom životu. Kolaž koji sam napravila je još jedna stepenica više ka opuštanju, praštanju i ljubavi.
Vesna, moddeling agent

mirjana tosic.jpgIzuzetno kreativna radionica. Veoma inspirativan dan u kome sam zahvaljujući Nevi kao predavaču, naučila nešto novo o sebi i došla do odgovora šta je to što mi je potrebno za ostvarivanje idealne veze. “Spremna za akciju“ je rečenica kojom se vodim posle ove sjajne radionice. Moja očekivanja su ispunjena i sa zadovoljstvom preporučujem radionice koje vodi gospođa Neva Rajković.
Mirjana, dipl. učitelj

Verica D..jpgRadionica je savršeno vođena, daje inspiraciju za jedan nov, drugačiji i osvežavajući pogled na ono što priželjkujemo u svom životu. Radionica mi je veoma pomogla i time ispunila moja očekivanja tako što mi je sada lakše da formulišem ono što želim. Ono što ova radionica nosi sa sobom je i kreativni rad u smislu kolažnog prikaza svojih želja i očekivanja. Rado bih ovaj trening preporučila prijateljicama koje maštaju o svom „Princu na belom konju“.
Verica, Magistar farmacije

Nataša Ilić.jpgVrlo sam skeptična kad su radionice ovog tipa u pitanju, ali nešto mi je govorilo da ovo ne treba da propustim. Mislim da ovakvih radionica treba da bude češće. Vrlo su važne jer odnose među ljudima smatram veoma bitnim. Radionica mi je donela smirenje duše koje mi je dalo vetar u leđa da uradim nešto. Da još jednom pokušam. Posle nje više cenim i više slušam sebe, ali i druge. Za mene je bilo najbitnije što sam naučila na kojim stubovima se temelji stabilan i zadovoljavajući partnerski odnos. Oduševljena sam Nevom, njenom energijom i načinom na koji vodi ovu radionicu koju bih svakako preporučila ženama, a prvenstveno zbog toga da razumeju sebe i da shvate da “princ” postoji, ali da nije baš onakav kakvim ga zamišljamo. Nataša Ilić, novinar i bloger

Ako i si spremna da definitivno savladaš sve što stoji između tebe i tvoje idealne veze, prijavi se odmah klikom na donje dugme. Broj mesta ograničen kako bi svaka od vas dobila potpunu pažnju.

Neva Rajković

Copyright 2010-2017  - All rights reserved