Neva Rajković

Kreiranje Uspeha - Životne vrednosti - Neva Rajković

Sada kada nam je prošla prva zbunjenost, neverica i trapavost privikavanja na novu situaciju i kada se ispostavilo da imamo dovoljno vremena, iz dokolice su počeli da nam iskaču uvidi kao čupoglavci iz kutije.

Ako smo imali sreće, dogodilo nam se da shvatimo da prolaze godine dok jurimo kao muve bez glave za karijerama, profitima, diplomama, biznisima, većim kućama, bržim kolima, novim ljubavnicama, prestižom, ličnim razvojem, neispunjenim zadovoljstvima i mnogim drugim stvarima koje nam se u ovom trenutku čine prilično nebitnim.

 

Oni koji su imali malo više sreće, krenuli su da uviđaju svoje prave vrednosti, ono što im je najvažnije.

 

Naravno da nam uvidi ne vrede ništa ako ne uradimo nešto sa njima. Ovaj period je za neke od nas promenio mnogo, za neke skoro pa ništa. Kako bilo da bilo, valja nam ići dalje.

 

Da ne bismo (ponovo) poleteli kao one gorepomenute muve, bilo bi dobro da se preslišamo šta beše to što nam je važno u životu. To će nam pomoći da pogledamo na svoj život iz ptičije perspektive, da preispitamo i ponovo odredimo svoje vrednosti i njima prilagodimo prioritete.

 

Jasnoća o našim vrednostima – onome što nam je bitno – pružiće nam kompas koji će nam pomoći da se ponašamo po tim svojim vrednostima umesto da ih samo deklarativno pominjemo u razgovorima kada se žalimo da bismo vrlo rado to i to ali eto, izgovor taj i taj

 

Danas mi se čini kao lep dan da to promenimo, pa vam predlažem da uradite jednu vežbu u kojoj ćete da definišete šta vam je zaista važno u životu.

 

Kada vam  to postane jasno, biće vam mnogo lakše i smislenije da pravite izbore, donosite odluke, postavljate ciljeve i kreirate rezultate.

 

Za vas koji ste ovo ranije radili – uradite opet – čisto da proverite da li je sve kao i pre.

 

Uputstvo Kako da napravite svoj životni kompas možete da preuzmete klikom na link ispod:

 

 

 PREUZMITE PDF UPUTSTVO 

Posted in Inspiracija & Motivacija  

Nadamo se da ste uživali u ovom tekstu i da vas je inspirisao :)

Preuzmite naš besplatni e-book i počnite punom parom da radite na sebi iz topline svoga doma. Ili dođite na naš trening Manifesting.Komentari

Pročitaj i ovo

Neva Rajković

Copyright 2010-2020  - All rights reserved