Kreiranje Uspeha

Svi mi  nailazimo na različite tehnike koje mnogo obećavaju i koje, kada se radi o uspehu,  uglavnom insistiraju na ostvarenju materijalnih želja.  U svojoj nameri da nas privuku, predstavljaju nam se slike egzotičnih plaža, luksuznih vila, blještavih automobila i gomila novca. Naravno da tehnologijom kojoj vas učimo na treningu Manifesting možete postići materijalne ciljeve, ali je veoma važno da to budu upravo oni ciljevi koji će vam doneti ono što svi mi u stvari želimo.Iza svih tih „kamiona, aviona i miliona dolara“ stoje stremljenja koja su nam uglavnom zajednička. Za većinu nas to su mir, sreća, zadovoljstvo i dovoljno sredstava da možemo da radimo ono što volimo i što nas ispunjava, i da živimo životom koji zaista želimo a ne onim koji mislimo da treba da želimo.

Zbog toga danas želimo da podelimo sa vama neke od rezultata koje su naši polaznici postigli nakon što su prošli kroz trening Manifesting, a koji su im se do tada činili nedostižnim. Neki su ih postizali čak i za vreme trajanja samog treninga. Među njima je bilo studenata, lekara, preduzetnika, pravnika; poznatih i manje poznatih ljudi, sličnih svima nama. Oni će ostati anonimni, ali su priče istinite i autentične!

Jedna učesnica je, nakon što je doživela velike promene u životu i odvojila se od roditelja, htela dobro plaćeni posao u struci. S obzirom na to da je mladi lekar, prvo što je uradila jeste definisanje konkretnih oblasti koje su je interesovale u tom trenutku. Od svih oblasti, najviše su je interesovale psihijatrija i alternativna medicina. Ubrzo nakon što je postalo jasno da su to oblasti koje je naviše zanimaju, dobila je priliku da radi u najvećoj psihijatrijskoj bolnici na prostoru bivše Jugoslavije, direktno sa pacijentima koji predstavljaju najveći izazov.

Onda kada je stekla dovoljno iskustva i saznala kako izgleda ova oblast, dobila je novu priliku da se oproba u alternativnoj medicini, gde je mogla da bira između nekoliko ponuda, i sada obavlja posao stručnog saradnika i ima vremena da se bavi istovremeno i radom sa ljudima kojima pomaže i istraživanjem najnaprednijih trendova u svetu medicine.

Drugi učesnik je došao na trening potpuno očajan zato što je izgubio interesovanje za sve oko sebe i nije znao kojim putem da krene. Posle prvog dana treninga i dalje je osećao veliki otpor prema tehnologiji i novom pogledu na svet koji je imao prilike da upozna. Kada su se sav otpor i bol pročistili, dobio je nekoliko prilika za napredak. Počeo je da upoznaje nove ljude koji su ga doživljavali kao najenergičniju i najpozitivniju osobu koju znaju. Nakon toga, dobio posao koji je želeo; posao u prestižnom hotelu, iako nije imao nikakvog iskustva sa hotelijerstvom. Sada dobija šansu da ispuni želju i ode da radi u velikom inostranom lancu hotela, pošto je stekao iskustvo na poslu na kome je dao sve od sebe i pokazao kako je odgovoran, izuzetno sposoban, kolegijalan i preduzimljiv. 

Jedna od učesnica koja se bavi modnim dizajnom je nakon toliko vremena tokom koga je želela da na drugi način pristupi svojoj profesiji, konačno uspela da organizuje sopstveni stil koučinga koji se tiče modne edukacije. Do sada je organizovala nekoliko svojih radionica i ima mnoštvo zadovoljnih klijenata koji su i sami uspeli pronađu sebe. I ne samo to: Za sedam meseci po završetku treninga je ostvarila 70% ciljeva koje je zacrtala.

Jedan vrlo uspešan preduzetnik i direktor kompanije koja odlično posluje je želeo i dobio nešto drugo: Način kako da reši probleme koji ga sputavaju i izvlače mu energiju i efikasnu znanje kako da spreči da upada u stres. Postao je uspešan i na drugim poljima: mnogo sigurniji u sebe i mnogo bolji prema sebi i drugima.

Za druge preduzetnike bili najvažniji rezultati koje su postigli bili su unutrašnji mir, odsustvo stresa, spoznaja da mogu da postignu sve što žele, uživanje u porodičnom životu i saznanje da je život kreiranje, kao i da je stvaranje mentalni a ne fizički rad.

Svi učesnici su imali iskustva sa slučajnostima koje su počele da se dešavaju čim su tačno definisali šta žele i preduzeli akcije ka ostvarenju tih ciljeva. Bilo je tu i novih satova i cipela, upravo onakvih kakvim su ih ljudi zamislili, novih stanova i završenih fakulteta, poboljšanja odnosa sa roditeljima i partnerima, započetih biznisa, završenih doktorata, božanstvanih putovanja i godišnjih odmora, predivnih novih ljubavnih veza i novih automobila, novca za realizaciju ranije neostvarivih projekata.

Čim shvatimo da, kada se primenjuje tehnologija Manifestinga, između malih i velikih ciljeva nema nikakve razlike, odmah se gubi i otpor prema postizanju stvari koje smatramo velikim. Na taj način sa lakoćom dolazimo do onoga što stvarno želimo. Tako nas i svaki „mali“ rezultat koji smo postigli lansira ka onim „velikim“.

Ako i ti imaš još neki neostvaren san ili nepostignut cilj, pogledaj iskustva ostalih učesnika i pridruži nam se na sledećem treningu!

Posted in Inspiracija & Motivacija  

Nadamo se da ste uživali u ovom tekstu i da vas je inspirisao :)

Preuzmite naš besplatni e-book i počnite punom parom da radite na sebi iz topline svoga doma. Ili dođite na naš trening Manifesting.Komentari

Pročitaj i ovo

Neva Rajković

Copyright 2010-2018  - All rights reserved