MANIFESTING-WEB-OKT-NOV-2018.jpg

 

PRIJAVI SE OVDE

<form>
<input class="MyButton" onclick="window.location.href='mailto:kancelarija@kreiranje-uspeha.com'" type="button" value="PRIJAVI SE OVDE" />
</form>

Mi pomažemo ljudima da postanu uspešniji, i to po njihovim sopstvenim kriterijumima i vrednostima.
Treninzima, mentoringom i koučingom pokrećemo vas da ostvarite svoj maksimum. Naša misija je da vas osnažimo kako biste ispunili svoj potencijal; da zajdeno doprinesemo našem okruženju i učinimo ovaj svet boljim mestom.

Ne želimo da stvaramo sledbenike. Želimo da vam pomognemo da postanete lideri koji će inspirisati druge.

Mi govorimo ono što živimo. Metodplogija i alati kojima smo kreirali sopstveni život jesu metodologija i alati koje vama nudimo. Pričamo samo o onome što znamo i što smo isprobali. No-nonsence! Ne učimo vas šta treba da radite, već kako da dođete do onoga što ste zaista voljni da imate u svom životu.

Naši treninzi su praktični, jasni, konkretni interaktivni. Nivo zadržavanja znanja i veština je vrlo visok zbog prirode tehnika koje koristimo. Znanja i veštine koje budete usvojili koristićete celog života za kreiranje uspeha svake vrste i na svim nivoima.

Treninge vodi Neva Rajković, predavač, trener, mentor, kouč, i poslovni konsultant za razvoj i menadžment ljudskih resursa sa višedecenijskim internacionalnim iskustvom.

Neva Rajković

Copyright 2010-2018  - All rights reserved