Programi


Naši programi koncipirani su tako da ti ponude ono što ti je potrebno u svakom trenutku u tvom putovanju na putu ličnog razvoja, od programa Komunikacija za uspeh koji će da ti pomogne u razrešavanju komunikacionih zavrzlama, do Manifestinga, poslednjeg treninga ličnog i spiritualnog razvoja koji će ti ikada biti potreban.

Od cilja do rezultata


Pretvori svoje ideje i želje u konkretne rezultate

Ne treba ti još jedan metod postavljanja ciljeva, treba ti precizan alat za kreiranje konkretnih rezultata. Svi imaju teorije kako treba definisati ciljeve. Mi ti dajemo tačan redosled koraka koji ti pomaže da ciljeve i ostvariš.

flight-sky-earth-space2.jpg

Manifesting


Prevaziđi sve prepreke koje te sprečavaju da živiš život kakav želiš

Na ovom treningu saznaćeš koji su osnovni postulati uspeha na svim poljima, kako da definišeš šta je tačno to što želiš da ostvariš i u kojim se sve oblicima, bojama i veličinama javljaju uverenja koja oblikuju našu percepciju stvarnosti.

Dobićeš alate pomoću kojih ćeš moći da kreiraš svoju stvarnost iznova.

Komunikacija za uspeh


Kako da uspostaviš efikasnu komunikaciju

Ono što je bilo dostupno samo korporacijama na treninzima iza zatvorenih vrata želimo da podelimo sa običnim ljudima. Na ovom treningu ćeš saznati koja su to 4 komunikativna tipa i naučiti kako da ih primenjuješ tako da te sagovornici kojima prenosiš poruku razumeju.

razgovor-komunikacija.jpg