OD-CILJA-DO-REZULTATA-page.jpg

Da li se osećate zbunjeno i preplavljeno informacijama, i ne znate šta da radite sa njima?

Niste baš potpuno sigurni šta želite u ovom trenutku, ne znate još koji su vaši jedinstveni talenti i šta je vaša svrha, koji je vaš životni pravac. Svi vam kažu šta treba da se uradi, a ne znate tačno zbog čega, kad i kako…

Imate neku maglovitu ideju šta bi trebalo i šta bi moglo da se desi.

 

Zamislite da tačno znate koji od koraka treba prvo da preduzmete

Vidite na kom delu puta se trenutno nalazite i jasno možete da sagledate sve što treba da se dogodi u vašoj budućnosti. Imate potpun pregled koraka i znate šta je sledeća stvar koju treba da uradite kako biste kreirali konkretne, opipljive rezultate.

Svaki dan se budite sa jasnom idejom šta je sve potrebno da se uradi i motivacijom da to i završite.

 

Da li želite da dobijete pomoć od nekog ko je već prošao tim putem?

Mnogo je lakše donositi odluke kada nam nedoumice otkloni neko ko je već prošao kroz ono što mi prolazimo i ostvario rezultate koje mi želimo da ostvarimo.

Uz Nevino vođstvo ćete naučiti kako da kroz jasnu strukturu prvo definišete a onda i kreirate opipljive rezultate u svom životu.

 

Trening se sastoji od tri odvojene celine, sa korak po korak uputstvima

 

I Lična odgovornost

U uvodu u trening ćemo razgovarati o tome koja je moć potpunog preuzimanja odgovornosti za sopstveni život i kako to može potpuno da promeni naš pristup svakodnevici.

 

II Životna svrha

Kroz u praksi dokazane modele moći ćete da odredite u kojoj se životnoj fazi nalazite i odredite na koje prioritete treba da usmerite pažnju da biste uštedili energiju i vreme.

 

III Definisanje rezultata

U poslednjoj celini u treningu ćete prema zaključcima iz prethodne celine definisati zajedno sa Nevom rezultate koje ste spremni da kreirate i primite u svoj život u ovom trenutku.

Ako ste spremni da uradite nešto konkretno za sebe, prijavite se klikom na dugme ispod.

Šta kažu naši polaznici

Trening mi je pomogao da steknem jasnu sliku kako definisati korake i akcije za ostvarenje definisanih rezultata u svim životnim oblastima. Dobra priprema i jasno definisanje su pola posla, ostatak akcija!!! Dopada mi se metodologija zato što se oslanja na preuzimanje odgovornosti i konkretne akcije. Neva je fenomenalna <3
Preporučila bih trening svakome ko želi da unapredi svoj život i prestane da se vrti u začaranom krugu želja bez jasne slike šta treba uraditi!
Ivana Milisavljević

Sa Nevom imam ljubav na 2. pogled. :)
Trebalo mi je od prvog susreta malo duže da osvestim šta želim i kako način rada da prihvatim. Pošto sam na prvom susretu dobila samo mali uvid u sve, danas mi je sve detaljno objašnjeno i jasno. Trening me je osvestio ponovo šta je bitno – motivisao da se ponovo pokrenem punom energijom i fokusom. Treba jasno definisati stvari, vizualisati krajnji rezultat i preuzeti potrebne akcije.
Preporučila bih trening jer svako treba da osvesti nesvesno i da agira i ne reagira!

Ane-Mari Lucia Davidovska

Dobila sam drugačija sagledavanja mog odnosa prema poslu i prva rečenica koja me je osvestila je: „Nisi kriv za nešto, već si odgovoran.“ Takođe, kako odgovoriti na situaciju i šta preduzimati po tom pitanju. Naučila sam kako da postavim rezultate i preduzmem akcije, pravilno postavljanje to do liste. Trening mi je odlično koncipiran sa pratećom radnom sveskom, kako bi se kroz teoriju i dobijene informacije direktno primenilo kroz lične primere. Neva je puna znanja i energije, sa željom da prenese znanje.
Ovaj vid obuke bih svakom preporučila kao osnovni lični razvoj u svakom segmentu, privatnom i poslovnom.
Nina Baranovski

Često postavljana pitanja

Koliko traje trening?

Trening traje 5 sati.

 

Šta sve dobijam?

Uz trening dobijate i radni materijal i audio tehniku, koji će vam pomoći da i nakon treninga ostanete na pravom putu kreiranja rezultata.

 

Koja je cena?

Cena je 6900 dinara.

 

Da li postoji ikakva garancija uspeha?

Iako niko ne vidi budućnost, ono što možemo da garantujemo jeste da su alati koje ćete iskusiti na treningu pomogli mnogim ljudima da kreiraju konkretne rezultate u svom životu i da ćete i vi kreirati podjednako velike stvari ako ih redovno primenjujete.
Ipak, mi ne možemo da vas nateramo da ih koristite, pa zato nudimo sledeću mogućnost:

Svaki učesnik ima pravo da traži potpun povraćaj novca na kraju treninga.

Iako potpuno stojimo iza kvaliteta i efektivnosti programa, ne želimo da vršimo pritisak ni na koga ko misli da nije dobio ništa korisno.

To je otprilike to!

Prijavite se klikom na dugme ispod kako ne biste ostali bez mesta, pošto je broj učesnika ograničen!

Neva Rajković

Copyright 2010-2019  - All rights reserved