OD-CILJA-DO-REZULTATA-page.jpg

Da li se osećate zbunjeno i preplavljeno informacijama, i ne znate šta da radite sa njima?

Niste baš potpuno sigurni šta želite u ovom trenutku, ne znate još koji su vaši jedinstveni talenti i šta je vaša svrha, koji je vaš životni pravac. Svi vam kažu šta treba da se uradi, a ne znate tačno zbog čega, kad i kako…

Imate neku maglovitu ideju šta bi trebalo i šta bi moglo da se desi.

 

Zamislite da tačno znate koji od koraka treba prvo da preduzmete

Vidite na kom delu puta se trenutno nalazite i jasno možete da sagledate sve što treba da se dogodi u vašoj budućnosti. Imate potpun pregled koraka i znate šta je sledeća stvar koju treba da uradite kako biste kreirali konkretne, opipljive rezultate.

Svaki dan se budite sa jasnom idejom šta je sve potrebno da se uradi i motivacijom da to i završite.

 

Da li želite da dobijete pomoć od nekog ko je već prošao tim putem?

Mnogo je lakše donositi odluke kada nam nedoumice otkloni neko ko je već prošao kroz ono što mi prolazimo i ostvario rezultate koje mi želimo da ostvarimo.

Uz Nevino vođstvo ćete naučiti kako da kroz jasnu strukturu prvo definišete a onda i kreirate opipljive rezultate u svom životu.

 

Trening se sastoji od tri odvojene celine, sa korak po korak uputstvima

 

I Lična odgovornost

U uvodu u trening ćemo razgovarati o tome koja je moć potpunog preuzimanja odgovornosti za sopstveni život i kako to može potpuno da promeni naš pristup svakodnevici.

 

II Životna svrha

Kroz u praksi dokazane modele moći ćete da odredite u kojoj se životnoj fazi nalazite i odredite na koje prioritete treba da usmerite pažnju da biste uštedili energiju i vreme.

 

III Definisanje rezultata

U poslednjoj celini u treningu ćete prema zaključcima iz prethodne celine definisati zajedno sa Nevom rezultate koje ste spremni da kreirate i primite u svoj život u ovom trenutku.

Ako ste spremni da uradite nešto konkretno za sebe, prijavite se klikom na dugme ispod.

Šta kažu naši polaznici

Na koncizan i konstruktivan način, sa malo uloženog vlastitog vremena, možete naučiti kako da razumete vlastite ciljeve i kako da najbržim putem dođete do tih ciljeva. Neva je izuzetno ubedljiva, konstruktivna, racionalna, jasna u izlaganju, odgovara na svaku nedoumicu, dinamična, ali ne preplavljujuća energijom. Izuzetna!
Marija Ilić, andragog

Ovaj trening izaziva fantastičan osećaj motivisanosti. Pomaže da tražite svoje ciljeve i da drugačije gledate na sebe. Svako, bio uspešan ili neuspešan u svom poslu, treba da dođe na ovaj trening i što je moguće više učestvuje u njemu.Želim da vas se zahvalim na božanstvenom predavanju koje ste nam podarili. Pažljivo pratim sva uputstva koja ste nam dali i za ovo kratko vreme sam uspela da ostvarim dva velika cilja i neizmerno vam hvala što ste podelili sa svima nama to korisno znanje. Hvala Vam do neba na divnom i nepresušnom rudniku blaga kakvo je znanje i iskustvo koje ste podelili sa nama.
S. Kesegi, dipl. novinar

Do sada sam bila na raznim seminarima, čitala Trejsija, slušala ga uživo, ali ovo je nešto najvrednije što sam dobila: definisanje ciljeva sa korekcijom. Ovo je za mene pravi trenutak za ovakvu informaciju. Predavanje je veoma koncizno i interaktivno uz slikovit i duhovit prikaz svake priče. Ovaj trening bih preporučila svima. Pre svega mladim ljudima koji imaju problem sa postavljanjem, odnosno definisanjem ciljeva.
Danica Pavlović

Često postavljana pitanja

Koliko traje trening?

Trening traje 5 sati.

 

Šta sve dobijam?

Uz trening dobijate i radni materijal i audio tehniku, koji će vam pomoći da i nakon treninga ostanete na pravom putu kreiranja rezultata.

 

Koja je cena?

Cena je 50 evra u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate.

 

Da li postoji ikakva garancija uspeha?

Iako niko ne vidi budućnost, ono što možemo da garantujemo jeste da su alati koje ćete iskusiti na treningu pomogli mnogim ljudima da kreiraju konkretne rezultate u svom životu i da ćete i vi kreirati podjednako velike stvari ako ih redovno primenjujete.
Ipak, mi ne možemo da vas nateramo da ih koristite, pa zato nudimo sledeću mogućnost:

Svaki učesnik ima pravo da traži potpun povraćaj novca na kraju treninga.

Iako potpuno stojimo iza kvaliteta i efektivnosti programa, ne želimo da vršimo pritisak ni na koga ko misli da nije dobio ništa korisno.

To je otprilike to!

Prijavite se klikom na dugme ispod što pre kako ne biste ostali bez mesta, pošto je broj učesnika ograničen!

Neva Rajković

Copyright 2010-2019  - All rights reserved