Utisci učesnika

Preporučujem Manifesting jer...


ines janković.jpg

 

Najvrednije što sam dobila na treningu jesu tehnike koje možemo stalno da koristimo. Trening je bio prilično intenzivan i dinamičan. Volela bih da se održava češće. Neva je odličan predavač sa odličnom energijom, vrlo prodorna i konkretna. Preporučila bih trening svima jer verujem da bi bio višestruko koristan. Ines Janković, modni dizajner i vlasnik Ines Atelier

vesna stevanovic2.png

 

Neva je jasna i koncizna, veoma predana svom radu, rado prenosi znanje i prima od drugih. Sa grupom deli sopstvena iskustva. Metodologija je efikasna, precizna i na svako definisano pitanje daje odgovore i naučno i kroz primere. Za vreme treninga Manifesting sam postala svesna da je život u mojim rukama i da sve događaje sama kreiram. Nema slučajnosti. Trening bih preporučila od sveg srca, kako bismo shvatili sami sebe i ljude oko nas. Shvatila sam kako da iskorigujem svoja uverenja i predrasude. Rado ću nastaviti dalje usavršavanje i preporučiti trening svima koji su spremni da učine nešto za sebe i svoju svest. Želela bih da je trening duže trajao.
Vesna Stevanović, direktor Premium Properties d.o.o. Beograd

milica šolak.jpg

 

Zahvaljujući treningu preuzimam kontrolu nad svojim životom i aktivno kreiram ono šta želim da budem, šta želim da posjedujem i šta želim da mi se dešava. Trening bih preporučila jer je veoma pragmatičan, jednostavan i lako primjenljiv. Prevazišao je moja očekivanja. Jedino mi je žao što nije bilo još više vremena za „social bonding“ sa zanimljivom grupom. Metodologija je jasna, praktična, zanimljiva, logična.Neva je duhovita, održava pažnju i motiviše da se radi sa osjećajem lakoće i uživanjem. Ona je the kraljica! 
Milica Šolak, doktor medicine

ivan pavlovic.jpg

 

Jasna sistematizacija postojećih znanja bila mi je veoma korisna, uz dodavanje karika koje nedostaju. Znači mi rad na „živim“ primerima, kao i prikaz i uvežbavanje praktičnih tehnika. Preporučio bih trening Manifesting svima koji žele da nauče afirmativni pristup prema životu, kao i kako da se reše ograničavajućih uverenja koja ih sputavaju. Svetu je potrebno više ljudi koji deluju u skladu sa 5 postulata koje smo definisali na treningu.
Ivan Pavlović, vojni pilot

aleksandar ignjatović.jpg

 

Osvestio sam da sam ja jedini kormilar u svom životu! Shvatio sam da je život kreiranje i da je stvaranje mentalni a ne fizički rad. Metodologija je savršena, a trener još bolji! Samo da traje još. Preporučujem trening svima koji su spremni da osveste svoj život. Neva, hvala Vam puno na znanju i energiji koju ste nam preneli. Ovo mi je trebalo i daću sve od sebe da ovo znanje oživim u svom životu. Hvala Vam što ste obogatili naše živote! Hvala i celoj grupi, uživao sam sa svima.
Aleksandar Ignjatović, direktor „ETA“ d.o.o. Beograd

jelena vekovic.png

 

Materijal koji se koristi za vreme treninga (audio-tehnike i praktikum) je vrlo kvalitetan. Neva je duhovita, energična, inteligentna, pametna žena koja tačno zna kako da uspostavi veze između polaznika i da proceni šta kome treba. Svestrana je, nasmejana, dosetljiva i vođa komunikacije. Za mene je na ovom treningu bilo najvrednije savladavanje tehnika, punjenje pozitivnom energijom, saznanje da se sve može ostvariti ako se želi. Trening Manifesting bih svakako preporučila jer je potreban svakom ko želi da ima zdrav, ispunjen život i da živi svoju svrhu.
Jelena Veković, master inženjer organizacionih nauka, Leo Burnett Group

Aleksandra Nikolic.jpg

 

Neva je “simply the best”. Kratka, jasna, precizna, duhovita, energična, puna iskustva i znanja. Ovaj trening bih preporučila svima, jer smo svi isti i svi imam o ista pitanja i želje. Za mene lično su na treningu bili najvredniji novi uvidi u sebe, svoje sposobnosti i beskrajne mogućnosti, kao i tehnike koje nas podržavaju na putu postajanja i življenja najbolje verzije sebe. Prihvatajuća i opuštajuća atmosfera dodatno doprinosi slobodi komunikacije i nesebičnog deljenja iskustva i informacija.
Aleksandra Nikolić, diplomirani inženjer pejzažne arhitekture i hortikulture

ognjen stančić.png

 

Ovaj trening donosi direktnu promenu svesti i percepcije ljudi, stvari i procesa u okruženju. U mom slučaju najvažnija promena je preduzimanje akcije umesto višednevnog razmišljanja i planiranja, i slično. Uvideo sam dosta toga: pre svega da ovo funkcioniše i to provereno (hahaha). Razna neka ubeđenja i predrasude koje imamo mogu biti ograničavajući za postizanje željenih rezultata. Značajna je i razmena iskustava sa drugim polaznicima. Metodologija je lako prihvatljiva i primenjiva u svakodnevnom životu, što dosta znači jer ne oduzima previše vremena kada naučiš da se fokusiraš. Trening manifesting rado preporučujem  kako svojim kolegama, tako i prijateljima, pre svega kako bi preispitali svoje želje i ciljeve i definisali šta je za njih uspeh i put kojim će ga ostvariti.
Ognjen Stančić, generalni direktor Karić Fondacije 

irena đukić.png

 

Nakon treninga Manifesting postala sam svesnija svih svojih rezultata i razlike između mojih želja i onoga što samo mislim da želim. Smatram da je metodologija dobro razvijena i primenljiva. Vrlo je jasna i precizna. Uvidela sam da većinu sopstvenih rezultata nakon ostvarivanja više ne vrednujem, i na taj način produžavam sopstveni osećaj neuspešnosti. Preporučila bih trening prijateljima i kolegama zato što smatram da bi bilo korisno da izađu iz zone komfora i uvide da su oni odgovorni za živote koje vode.
Irena Đukić, master profesor srpskog jezika i književnosti, Ariel Property Advisors

tamara cvejanovic kuran.png

 

Naučila sam da je, ako želiš da nađeš i ispuniš svoju svrhu, neophodno da osvestiš ono nesvesno što ti ne dozvoljava da svaki dan napraviš bar jedan korak u pravom smeru. Za mene je bilo najvrednije to što sam shvatila da je podsvesno upravo to što mi smeta u ostvarenju ciljeva, pa sada znam kako da ih definišem. Preporučila bih trening prijateljima zato što mislim da je ovakva praksa osnova razmišljanja i delanja svakog čoveka. Neva je praktična, jasna, nalazi rešenje za svaku situaciju. Ima volje i strpljenja za svakog od nas.
Tamara Cvejanović Kuran, idejni tvorac, Pony kutak

goran topić.png

 

Uvideo sam koliko je čovek sâm odgovoran za stvari koje mu se dešavaju. Sada sâm odlučujem kako se osećam i kakav odnos imam sa drugima. Svestan sam da je to moja odgovornost. Ako čovek hoće da se pronađe i tačno ustanovi šta mu godi, mora bez predrasuda da dozvoli sebi najrazličitija iskustva.Moj utisak je da metodologija dovodi do rezultata pod uslovom da su rezultati dobro određeni i postavljeni. Uspeh je naravno i prepoznavanje loše postavljenih rezultata, a metodologija je takva da će i oni biti ostvareni ukoliko se ne prepoznaju kao neželjeni. Stoga, pazite kakve rezultate želite da ostvarite! Trening bih preporučio svima koji žele da u svoj život unesu promene i nauče kako da sami stvaraju svoju stvarnost.
Goran Topić, diplomirani inženjer elektrotehnike, Elektroprivreda Srbije

nataša munjižaba.jpg

 

Trening Manifesting mi je doneo promenu tako što je pojasnio način funkcionisanja našeg ponašanja i razmišljanja. Dobila sam više samopouzdanja i veru da mogu sve što hoću. Preporučila bih ovaj trening zbog jednostavnijeg postavljanja ciljeva i efiksanijeg rešavanja problema i prepreka. Uvidela sam da je sve jednostavno, samo treba znati pravu tehniku i pridržavati je se. Rezultati će brzo biti vidljivi. „Nebo je granica!“ Metodologija je dobra i primenljiva. Samo mislim da trening treba još duže da traje.
Nataša Munjižaba, inćenjer pejzažne arhitekture i hortikulture, NESH PROJECT d.o.o.

slavica kuzmanov.jpg

 

Metodologija je odlična! Vrlo stručno, vrlo zanimljivo vođenje! Puno pozitivne energije! Videla sam gde sam grešila i osvestila svoj strah od primanja. Trening Manifesting sam već preporučila ljudima jer mogu da uvide gde su grešili, osveste te greške i naravno, uz pomoć audio-tehnika uzmu od Univerzuma sve što žele. Trening je apsolutno doneo veliku promenu! Moj problem je bio u primanju, pošto za njega nikad nisam bila spremna kada dođe. Uvek sam se plašila uspeha i novca koji mi je pred vratima.
Slavica Kuzmanov, preduzetnica

Saznaj više o treningu Manifesting preko OVOG linka.

 

Preporučujem jednodnevni trening Kreiranje uspeha jer...


Marko Stanić Tendamont.jpg

 

Čitajući Brajana Trejsija (Brian Tracy) nisam dugi niz godina mogao da odgonetnem kako se postavljaju ciljevi. Ovde sam to naučio za par sati!
Marko Stanić, vlasnik Tendamont

marija-ilic.jpg

 

Na koncizan i konstruktivan način, sa malo uloženog vlastitog vremena, možete naučiti kako da razumete vlastite ciljeve i kako da najbržim putem dođete do tih ciljeva. Neva je izuzetno ubedljiva, konstruktivna, racionalna, jasna u izlaganju, odgovara na svaku nedoumicu, dinamična, ali ne preplavljujuća energijom. Izuzetna!
Marija Ilić, andragog

Tatjana Vučićević Divac.jpg

 

Neva je veoma harizmatična i hrabra osoba. Veliki profesionalac, kreativan trener i stručnjak koji ima pravi odgovor na vaša pitanja.
Tatjana (Divac) Vučićević, vlasnik Art-Ival d.o.o.

Najvrednije što sam naučila je da rešenje uvek postoji, da nema ograničenja za bilo šta što želite, te da su promene pozitivne. Neva je energična i stručna, i ovaj trening bih preporučila zaposlenima. Izaći će zadovoljniji nego kad su ušli, pozitivniji, svesniji svojih ciljeva i ciljeva kompanije i spremniji na akciju u tom smeru. Ja sama se osećam spremnijom da se uhvatim u koštac sa zadacima i da samoj sebi jasno otkrijem svoje želje, ciljeve, kao i (da pokušam) da radim na njihovoj realizaciji.
Ljiljana Radojević, dipl. politikolog, vodeći stručni saradnik u JP EPS

Igor Paporović.jpg

 

Na treningu Kreiranje uspeha sam dobio nove, vrlo konkretne i upotrebljive „alatke“, nešto što će me odmah naterati na akciju. Bilo bi dobro kada bi trening duže trajao i kada bi se više promovisao putem interneta i novina. Neva kao trener kao da daje sebe u potpunosti, odnosno svoje iskustvo i znanje, strastveno i istovremeno profesionalno. Trening Kreiranje uspeha ću preporučiti ljudima već danas. Zato što većina ljudi ne ume da jasno definiše i saopšti šta želi od sebe i života, a ovo im može pomoći.
Igor Paporović, ekonomista www.igorpaporovic.com

Ovaj trening izaziva fantastičan osećaj motivisanosti. Pomaže da tražite svoje ciljeve i da drugačije gledate na sebe. Svako, bio uspešan ili neuspešan u svom poslu, treba da dođe na ovaj trening i što je moguće više učestvuje u njemu.Želim da vas se zahvalim na božanstvenom predavanju koje ste nam podarili. Pažljivo pratim sva uputstva koja ste nam dali i za ovo kratko vreme sam uspela da ostvarim dva velika cilja i neizmerno vam hvala što ste podelili sa svima nama to korisno znanje. Hvala Vam do neba na divnom i nepresušnom rudniku blaga kakvo je znanje i iskustvo koje ste podelili sa nama.
S. Kesegi, dipl. novinar

Do sada sam bila na raznim seminarima, čitala Trejsija, slušala ga uživo, ali ovo je nešto najvrednije što sam dobila: definisanje ciljeva sa korekcijom. Ovo je za mene pravi trenutak za ovakvu informaciju. Predavanje je veoma koncizno i interaktivno uz slikovit i duhovit prikaz svake priče. Ovaj trening bih preporučila svima. Pre svega mladim ljudima koji imaju problem sa postavljanjem, odnosno definisanjem ciljeva.
Danica Pavlović

Preporučio bih ovaj trening, prvenstveno zbog pozitivne energije i motivišućeg pristupa, koji pojedincu omogućava da sam rešava svoje probleme i ostvaruje svoje ciljeve. Za mene je bilo najvažnije insistiranje na preuzimanju odgovornosti za vlastiti život, ali i praktična primena veština na definisanju vlastitih ciljeva i realizaciji. Neva je originalni predavač koji nastoji da stvari učini jednostavnim, razumljivim i operativnim kako bi naš lični potencijal bio u što većoj meri aktuelizovan.
Danilo Drobnjak, psiholog

Miomira Dragićević.jpg

 

Neva je veoma dinamična, duhovita, skoncentrisana osoba. Sigurna je u sebe i tu sigurnost prenosi i na slušaoce. Dobro vlada stilovima javnog izražavanja. Jasna i konkretna. Da, preporučila bih trening, zato što mislim da bi svako trebalo da postane najbolja varijanta sebe, a ovaj trening nas postavlja na pravi put da to i postignemo ako hoćemo, i objašnjava kako to postići. Za mene je najkorisnije na treningu bilo to što sam dobila uputstvo kako da izbegnem zamke neuspeha, tj. kako da se usredsredim na sopstveno usavršavanje i rast.
Miomira Dragićević, audio-vizuelni umetnik MA

Dina Jakovljević.jpg

 

Neva je veoma konkretna i direktna, sjajan motivacioni govornik! Ona vam ne daje odgovore već vas tera da postavljate pitanja i njima sami dođete do odgovora. Sjajna tehnika. Imam utisak da me je ovaj trening naterao da razmišljam realnije o samoj sebi, svojim kvalitetima, manama i postupcima.
Dina Jakovljević, Business Development Manager, BIRN

jelena mikic.jpg

 

Pre svega, ono što smo od početka primetili svi iz AIESEC-a jeste koliko to što ste prenosili ljudima izuzetno podseća na sve čime nama pozitivno ispiraju mozak od trenutka ulaska u organizaciju. Misija AIESEC-a je „Peace and fulfillment of human kind's potential“, što, iako zvuči kao rečenica koju bi izgovorila Miss Universe, u stvari znači da svako na lokalnom planu radi na tome da svaki pojedinac koji je naš član i radi u određenom timu, otkrije i ispuni svoj potencijal u potpunosti. A kada se te lokalne realnosti saberu, dobijemo 780 lokalnih kancelarija u 117 zemalja, koje razvijaju 86.000 ljudi, i još njih 16.000 koji godišnje odu na razmenu preko nas. Jedini naš problem jeste to što često mislimo da smo pokupili sve znanje sveta i da ljudi van AIESEC-a ne mogu i ne treba ništa da nas nauče.
Najvažniji trenutak za mene bio je onaj kad sam shvatila da sam stvari koje želim ostavila po strani zarad nekih stvari koje nisu toliko bitne, ali su prosto datost trenutka. U stvari, u pitanju je pogrešno postavljanje prioriteta. Međutim, mislim da sam bila na delu treninga koji mi je najbitniji (jer verujem da sam se predrasuda i ubeđenja oslobodila još ranije) tako da sam svoj deo zida koji se zove "Goal wall" zamenila slikama rezultata koje želim. Formulaciju „Želim da imam“ zamenila sam sa „imam“ i napravila mape uma aktivnosti za svaki rezultat. Što je najbitnije, već sam uradila prve aktivnosti za svaki od njih!
Ono što mi je verovatno bilo najdragocenije jeste bila činjenica da sam vratila osećanje da je u redu da želim to što želim i da prestanem da se  bojim da su neke stvari prevelike i nerealne. A shvatila sam i da sam srećna što imam toliko želja, samo moram da krenem da ih pravilno formulišem i realizujem.
Jelena Mikić, AIESEC

mirjana moravčević.jpg

 

Očekivala sam mnogo od ovog treninga, mnogo sam i dobila! Neva je izvanredan predavač, duhovita je, objašnjava sve na praktičnim primerima i to radi vrlo jasno. Srećna sam što ovako nešto postoji u Srbiji.  Ovaj trening preporučujem ljudima iz svog okruženja, obavezno, da bi uvideli svoje prave želje i da je sve ostvarivo, a da sa druge strane paze šta žele. I naravno, akcija se mora preduzeti.
Mirjana Moravčević, ekonomista i profesionalni maser

Neva Rajković je izuzetno pozitivna osoba, dobro edukovana, zna ono čime se bavi, duhovita, beskrajno šarmantna. Vidno iskustvo u radu sa ljudima, dobro vođenje predavanja, u smislu eliminisanja i prekidanja digresija od strane učesnika treninga. Najkorisnije na treningu za mene jeste priča o tome kako treba preduzeti akcije u cilju kreiranja rezultata, priča o odgovornosti, i priča o „korekciji“. Takođe i vežbe za samostalan rad!!! Posebno tehnika „budi svestan – stani!“.
Trening bih preporučila svima, jer mislim da nam ovako nešto svima nedostaje.
Marija Ćulum, prevodilac, Delta Nova d.o.o.

Hana Halilović.jpg

 

Neva je odličan predavač, stručan i zanimljiv prilikom prezentovanja stvari. Sve je bilo vrlo korisno, a najviše način gledanja na različite stvari u životu i priča o tome. Prijala mi je priča o odgovornosti i interaktivne vežbe koje smo radili, a koje su pratile celo predavanje.
Jednostavno je objašnjeno kako čovek treba da gleda na životne pojave i aspekte da bi bio uspešan, ispunjen, i da bi vodio kvalitetan život.
Hana Halilović, student, Filološki fakultet

Svesna sam da su ciljevi ono što određuje kako ćemo živeti. Više puta sam sama sebi postavljala ciljeve koje sam manje ili više uspešno realizovala. Bez ciljeva sam nezadovoljna. Očekivala sam da naučim kako da ostvarim ono što želim. Izuzetno sam zadovoljna onim što sam čula. Vrlo inspirativno, usmeravajuće, ono što sam čula ću primeniti. Neva je izvrstan predavač. Duhovita, pristupačna, drži pažnju, otvara vidike, uliva samopouzdanje. Zadovoljstvo je bilo slušati je.
Ivana Đorđević, savetnik u Ministarstvu ekonomije i regionalnog razvoja

Najkorisnija tehnika sa treninga za mene predstavlja „Od želja do rezultata“. Ideja o 10 rezultata i aktivnosti pomaže mi da se bolje organizujem i steknem poverenje u „proces življenja“.
Neva Rajković sa lakoćom prenosi znanje o kreiranju rezultata, odnosno, veštine življenja koje bi nam dobrodošle da su ugrađene u sisteme vaspitanja i formalnog obrazovanja. Trening sam već preporučila, jer sam se uverila u delovanje metoda. :)
Radica Đukanović, preduzetnica, prof. srpskog jezika i književnosti

bojana pavlovic.jpg

 

Mnogo je ovde korisnih stvari, poput tehnika vizuelizacije i podizanja svesti o uspehu, zatim sistema nagrađivanja nakon uspeha, tehnike „budi svestan, stani“, pet postulata, i još mnogo toga. Neva je sjajna! Preporučila bih trening mojim najbližima da bi bolje razumeli moje potrebe i želje, i mogli lakše da izađu iz ustaljenih okvira i ubeđenja.
Bojana Pavlović-Jovanović, Master finansijskog menadžmenta, upravljanje finansijskim rizicima, FON

Preporučujem ovaj seminar svima onima koji su spremni da prihvate nove koncepte od kojih svakako mogu imati koristi, i svima onima koji zaista žele da se usavrše kao ličnosti,da preispitaju svoje stare obrasce razmišljanja.
Sonja Došen

Fascinirana sam predavačm. Ogromna količina energije Prosto tera na razmišljanje i promenu. Našu promenu. Neva je svakako uticala na to da revidiram neke svoje dosadašnje obrasce ponašanja. Uverena sam da bi na svakoga uticalo slično kao i na mene.
Dušanka Drobnjak, student, Ekonomski fakultet u Beogradu

milena tumara.jpg

 

Svaka vežba, od prve do poslednje, bila mi je korisna. Obično sam veoma kritički nastrojena, ali u slučaju ovog treninga ne mogu da sakrijem oduševljenje. Celoj populaciji toplo preporučujem ovaj trening, bez obzira na starosnu dob, jer svi imamo ciljeve a samo maliprocenat zna da ih kreira na pravi način, a i uspeh za svakoga ima drukčije značenje.  Neva Rajković je predivna, neposredna gospođa koja zna šta želi i koja ima svoje „ja“. Vrlo opušten pristup, za svaku pohvalu. Toplo preporučujem trening celoj populaciji, bez obzira na starosnu dob, jer svi imamo ciljeve, a mali procenat zna da ih kreira na pravi način. Uspeh je za svakoga drugačiji pojam.
Milena Tumara, AIESEC

 

Neva uliva poverenje i sigurnost, zrači energijom. Pomoglo mi je povećanje životne energije, jer sam uvidela da moji problemi nisu strašni, i da su to problemi jer ih ja tako posmatram, iako su sve to samo situacije. Imam veću motivaciju i znam koje akcije da preduzmem da postignem svoje ciljeve. Ovde date tehnike pomažu.
Lola Hasanović, student, Fakultet političkih nauka

Odlično, zaista! Dobila sam puno korisnih informacija i primera koje ću moći da koristim u svom poslu i uopšte u životu. Dopada mi se način na koji Neva Rajković predstavlja određenu temu, pozitivna je, duhovita i zaista, vreme je proletelo!
Zorica Mitrović, novinar

Trening je odličan i vrlo koristan za menjanje lične perspektive u pogledu na život i otvaranje novih mogućnosti i iskustva. Takođe je vrlo praktičan i pruža znanja i tehnike koje se mogu upotrebljavati u svakodnevnom životu. Trener je dobar, konkretan i praktičan, komunicira neformalno i opušteno. Veoma sam zadovoljna.
Ivana Radojičić, trener

Ljudmila Radovanović Pištević.jpg

 

Preporučila bih ovaj trening svima iz okruženja. Uvek treba birati dobre i pozitivne stvari, dobru energiju i treba biti otvoren za nove stvari, a Neva to lepo spakuje i podeli sa svima, uz dobru energiju, koncizno izlaganje i efektne primere.
Ljudmila Radovanović Pištević, manager Digital Life

milica mahacek.jpg

 

Najvrednije što ovaj trening sa sobom nosi je novi pogled  na naše ciljeve i razgraničavanje pojedinih pojmova. Neva je zanimljiva, daje atraktivne primere i drži pažnju. Svima bih preporučila ovaj trening jer daje potpuno novi pogled na uspeh i dostizanje sopstvenih ciljeva. Volela bih da odslušam i neki napredniji kurs.
Milica Mahaček, dipl. ecc., šef Službe za ekonomske odnose, JP Elektroprivreda Srbije

branka_margan.jpg

 

Odlučila sam da prisustvujem seminaru Kreiranje Uspeha jer je „slučajno naleteo“ baš kada mi je jedna ovakva osoba kao gđa Neva bila pod hitno potrebna! Očekivala sam konkretne tehnike: kako definisati ciljeve, sebe itd. i moja očekivanja su u potpunosti ispunjena. Zaista je neverovatno dobiti u tako malo vremena toliko sjajnih stvari i dobrih instrukcija. Neva je sjajna, duhovita i dobar predavač.
Branka Margan, PR manager, Verano Group

Svima bih preporučila ovaj trening. Veoma je koristan, jer svaka osoba ima nešto da promeni u svom životu, a tehnikom kreiranja uspeha moguće je sve postići. Prijavite se za trening kod Neve, jer je korisno, prijatno provedeno vreme. Čućete mnogo lepih i korisnih saveta, priča. Ona je divna, otvorena, prijemčiva, odličan predavač. Uvek ću posećivati ovaj trening kad god budem u prilici. Hvala još jednom Nevi i njenom timu za predivan dan.
Olivera Živković

miloš vučić.jpg

 

Na treningu Kreiranje uspeha za mene je najvrednije bilo da čujem predavača, njegovo iskustvo i način prezentovanja. Gospođa Rajković kao predavač vrlo interesantno i razumljivo govori o ovim jako važnim temama. Ovaj trening bih preporučio svojim prijateljima zato što smatram da je potrebno da svi budu upoznati sa osnovama za kreiranje uspeha.
Miloš Vučić, student i predsednik Studentske unije Studentskog grada

Trener Neva Rajković je pre svega jako energična, neposredna i jako dobar animator. Kompetentna je i sa jako bogatim iskustvom iza sebe. Kroz praktične primere i lično iskustvo doprinosi da se svako „zbliži“ sa samim sobom i svojim željama. Preporučila bih trening jer je jako lepo i korisno provesti dan radeći na sebi i uživati u grupnoj energiji kojom trener jako dobro manipuliše u pozitivnom smislu.
Brankica Vlašković, rukovodilac Centra za treće doba NU Božidar Adžija

misko.jpg

 

Na seminar Kreiranje Uspeha sam došla da bih upoznala određene tehnike u kreiranju uspeha. Dobili smo dovoljno informacija i jasna i potpuna uputstva. Neva je visoko edukovan, zabavan, jasan i komunikativan predavač.
Dragica Stojanović, psiholog u penziji

Najvrednije što sa treninga nosim je upoznavanje sa pristupom i načinom razmišljanja na temu „kreiranja uspeha“, a upoznat sam i sa tehnikama koje se u tu svrhu mogu koristiti. Nedostajalo je više praktičnih primera koji bi pojačali efekat predavanja. Utisci o Nevi su krajnje pozitivni, profesionalna je, komunikativna i u potpunosti u materiji koju prezentuje. Najiskrenije mogu da preporučim trening Kreiranje uspeha jer mi je na profesionalan, efikasan i vrlo jasan način Neva približila oblast „kreiranje uspeha“ i upoznala me sa oblašću koja je vrlo interesantna i čija primena može značajno da doprinese u budućem životu.
Aleksandar Jakovljević, mašinski inženjer, JP Elektroprivreda Srbije

Najvrednije na treningu Kreiranje uspeha je veoma poučno i pozitivno iskustvo koje podiže samopoštovanje i samopouzdanje. Posle treninga se osećam kao da ništa nije nemoguće i zaista verujem u to. Moj utisak o Nevi kao predavaču je da je zanimljiva, sa zanimljivim primerima iz prakse i sopstvenog života, podsticajna i inspirativna. Trening Kreiranje uspeha bih preporučila svojim prijateljima zato što bi mogli više da urade za sebe, da pomognu sebi u ostvarivanju ciljeva i da nauče kako da budu srećni.
Brankica Srdić, dipl. pravnik

Dopalo mi se što u seminaru Kreiranje Uspeha nema apstraktnih stvari. Sve je jako prizemno, počinje i završava se nama samima. Neva je sjajan predavač. Lako bih je slušao ceo dan.
Vlada Ivković, ekonomista, Aqua Boutique

diana_popovic.jpg

 

Fenomenalan uvod i upoznavanje sa razmišljanjima i akcijama uspešnih! Neva Rajković odlično prenosi i objašnjava, sa određenom dozom humora i veoma pozitivnom energijom koja nas tera u nove pobede. Smatram da je neophodno spoznati svoje ciljeve i ovladati određenim tehnikama kako bismo te ciljeve sproveli u realnost.
Diana Popović, dipl. ekonomista

Važne i korisne stvari. Na seminar Kreiranje Uspeha sam došla da bih naučila nešto novo i time pomogla sebi; da čujem nešto pametno i korisno. Moja očekivanja su ispunjena. Mislim da je seminar bio veoma koristan i edukativan. Nisam nikada ranije prisustvovala ovakvom tipu predavanja i mislim da je bilo odlično. Razmena mišljenja, komunikacija predavača sa učesnicima i konkretni primeri su bili zaista vredni. Ovakve radionice bi trebalo češće organizovati.
Ivana Janošević, arhitekta

Korisna iskustva prisutnih, primeri i dobro rađeno, konkretno predavanje. Neva Rajković je dinamična, dobro prenosi informaciju, ciljano i jasno. Drži pažnju, podstiče na učestvovanje u treningu. Preporučila bih ovaj trening jer pruža uvid i smernice u postavljanju ciljeva.
Aleksandra Ivetić, stomatolog

dragana_pesic_levic.jpg

 

Mislim da je vrlo korisno sve što sam saznala. Moja očekivanja su apsolutno ispunjena. Vrlo rado ću koristiti novonaučene tehnike u kreiranju i ostvarivanju svojih ciljeva. Predavanje je bilo odlično; jasno i pitko. Neva Rajković je otvorena, srdačna, ima smisla za humor i dobro radi svoj posao.
Dragana Pešić-Lević, General Manager marketing agencije Blink 

tina bunjevacki.jpg

 

Sve je bilo savršeno, baš kako treba. Ovaj trening je za sve generacije: za osobe koje su prošle dosta toga u životu i za osobe kojima neke stvari tek predstoje. Sve što planiramo da uradimo nekad u životu počinje danas. Dovoljna je samo jedna misao.
Tina Bunjevački, student

Najvrednije na treningu Kreiranje uspeha jeste dobijanje alatki za kreiranje uspeha. Shvatila sam da moram izaći iz zone sigurnosti da bih nešto postigla i promenila. Moj utisak o predavaču je da je dinamična i drži pažnju, zbog čega nisam ni osetila koliko je vremena prošlo. Trening Kreiranje uspeha bih preporučila svima koji imaju problem sa definisanjem svojih ciljeva, jer ovaj trening pomaže u tome, a samim tim i budi želju za akcijom i ostvarivanjem rezultata. 
Irena Spasić, student Filološkog fakulteta

nevena popovic1.jpg

 

Želela sam da čujem/dobijem konkretne metode/tehnike. Da, dobili smo tehnike, objašnjenja, na neki način dobila sam snagu da se izborim sa svojom okolinom kada je moj san u pitanju. Neva je sjajna, prosto sjajna, harizmatična, energična. Trening Kreiranje uspeha bih preporučila svakome ko polako počinje da shvata da „živi nečiji život“ i da je zaboravio šta je ono što zaista želi u životu i kako to da postigne. Predavačica je zaista fenomenalna i ako budem uspela da ostvarim svoj najveći san ona će biti ta koja mi je dosta pomogla da shvatim šta je ono što želim iz srca i kako to da ostvarim.
Nevena Popović, dipl. filolog

Neva je kompetentan, duhovit i strpljiv predavač. Za mene je bilo najvrednije to što sam dobila nova saznanja i tehnike kreiranja rezultata.
Vera Filipov, diplomirani inženjer elektrotehnike, Minor d.o.o.

Neva je izuzetan predavač. Na seminar Kreiranje Uspeha sam došla sa očekivanjem da čujem nešto novo, naučim nove stvari i nove načine da poboljšam svoj život. Moja očekivanja su ispunjena u potpunosti, čak i više od toga.
Danijela Jeveričić, molekularni biolog

Atmosfera je prijatna i opuštena, tema zanimljiva, predavač odličan. Od seminara Kreiranje uspeha sam očekivala da dobijem neki novi pristup životu, drugačiji od onog na koji sam navikla. Moja očekivanja su se ispunila. Ovo iskustvo mi je otklonilo neke nedoumice koje sam imala i za kratko vreme pomoglo da donesem važne odluke. Neva Rajković je jako prijatna i zanimljiva, govori tečno i sa puno samopouzdanja, drži pažnju učesnika i ne ustručava se da koriguje.
Selma Čustović, student

marija smudja.jpg

 

Shvatila sam koliko je važno postaviti i definisati ciljeve da bi se uspelo. Dobila sam korisne alatke koje ću u budućnosti moći da koristim. Neva je neposredna, nasmejana, zaista deluje motivišuće. Ponekad brutalno iskrena, što može delovati napadno, ali je svakako vrlo otrežnjujuće i efikasno. Ovaj trening bih preporučila svojim prijateljima jer ovde mogu da se dobiju alatke kojima će moći da se služe da bi živeli zaista kvalitetan i ispunjen život.
Marija Smuđa, master psiholog, Telenor

mira_marjanovic.jpg

 

Odlučila sam da prisustvujem seminaru Kreiranje uspeha da bih proverila način kako da kreiram svoje ciljeve i zbog čega ne uspevam uvek da ih ostvarim. Očekivala sam da naučim kako da korigujem svoje stavove, osvestim način za ostvarenje svojih ciljeva i promenim delovanje ka više uspešnosti. Moja očekivanja su ispunjena. Osvestila sam sve što sam prethodno navela i dobila metod za korigovanje svojih akcija. Neva Rajković je zainteresovana za to da svi učesnici zaista osveste svoje ciljeve i da budu uspešni. Ona ima odličnu komunikaciju sa učesnicima i kreira dobru atmosferu sa dosta humora. Ljudi se otvaraju da govore o svojim iskustvima i uče.
Mira Marjanović, informatičar, Hera

Obavezno posetite ovaj trening, svakako će vam pomoći da definišete šta zaista želite.
Ksenija Drecun, profesor ruskog jezika i književnosti

Za mene je najvažnija spoznaja bila da sam pred nepoznatim ljudima verbalizovala svoj problem i nije me bilo stid. Stekla sam osnovne informacije o mogućnosti da sama kreiram prilike. Korekcija akcije je reč koja mi je nedostajala. Neva Rajković ima odličan stav, veštinu komunikacije, pristup ljudima, neverbalnu komunikaciju i neosuđujući odnos. Bilo bi dobro kada bi seminar duže trajao.
Vesna Stojanović, savetnik za razvoj, Agencija za registraciju brodova

ferida custovic.jpg

 

Neva Rajković je potpuno kompetentna, zainteresovana i veoma motivisana da svoje znanje podeli sa učesnicima. Bila mi je potrebna pomoć oko ostvarenja cilja. Zamislila sam cilj, samo mi je bio potreban način da ga ostvarim. Očekivala sam da čujem koji su to načini kreiranja uspeha i kako se to radi na konkretnom primeru. Moja očekivanja su u potpunosti ispunjena! Uspela sam da sa lakoćom odgovorim na sve situacije, što znači da mi je na seminaru sve bilo jasno i razumljivo.
Ferida Čustović, vaspitačica, Predškolska ustanova 11. april

Na ovaj seminar sam došao zbog toga što i sam kreiram svoje uspehe i (ne)uspehe, da čujem da li ima nekih drugih načina i tehnika za to, da čujem nešto novo iz iskustva drugih i da delam. Najvrednije što sam saznao na ovom seminaru je to da svaki cilj može biti dostižan. Neva je odmerena, interesantna, racionalna, uspešna.
Slobodan Jeveričić, dipl. inž. int., Telekom Srbija

viktorija jelisavcic.jpg

 

Na treningu mi je sve što je izneto bilo značajno, a predavačica je odličan prenosilac znanja. Trening „Kreiranje uspeha“ bih preporučila svojim prijateljima zato što je potreban svima koji žele da promene svoj život na bolje i ostvare svoje ciljeve.
Viktorija Jelisavčić

ivana sandic.jpg

 

Za mene je na treningu Kreiranje uspeha najvredniji bio pozitivan stav i „lakoća“ pristupanja svemu. Konkretne tehnike su odlične – pogotovo „vision board“ zvuči zanimljivo, jedva čekam da ga napravim. Inspirisao me je na akciju. Nemam osećaj da mi je nešto nedostajalo na treningu. Sasvim lepo zaokružena celina. Moj utisak o treneru je da je autentična i kongruentna – vidi se da zaista živi priču koju priča. Odlično drži pažnju i pravi vrlo malo digresija. Trening „Kreiranje uspeha“ bih preporučila svojim prijateljima zato što je svakome neophodno da čuje ovu priču, makar samo da se podseti (ako mu je već poznata).
Ivana Sandić, HR manager

Privukla me je tema seminara. Očekivala sam da naučim nešto što će mi značiti u životu. Mislim da sam dobila dobar putokaz za dalje. Zadovoljna sam predavanjem i načinom prenošenja znanja. Neva je zanimljiva i praktična.
Nataša Ninković, defektolog, Oto Optika

tanja blazevski.jpg

 

Želim da se zahvalim na izvanrednom predavanju na kome je Neva Rajković, sa toliko duha i pozitivne energije, uspela da kroz prijatnu i konstruktivnu interakciju prenese svoje dugogodišnje iskustvo i ukaže nam kako da se skoncentrišemo na ono što stvarno želimo i da preuzmemo odgovornost ne samo za naše misli i ono što želimo da ostvarimo u životu, već i za akcije koje će nas voditi ka tim rezultatima. Takođe mi se jako dopalo što je ukazala da ne treba da se bojimo neuspeha, jer je neuspeh samo put ka uspehu, odnosno dokaz da idemo ka svom cilju, uz rezultat koji nismo očekivali, ali koji se može uz korekcije preobratiti u USPEH.
Za mene je najvažnije na treningu Kreiranje uspeha bilo to što sam naučila da ne treba dozvoliti bitnim i nebitnim ljudima da utiču na naše izbore u bilo kojim sferama života. Neva je divna osoba koja je spremna da od sveg srca nesebično podeli svoje dragoceno iskustvo sa svima na treningu, kao i da u svima prepozna potencijale i da podstakne ljude da izvuku maksimum iz sebe. Trening bih preporučila svima koji žele da unaprede svoj život.
Tanja Blaževski, diplomirani menadžer

Neva Rajković je vrlo profesionalan i stručan predavač. Na seminar sam došla da bih naučila nešto novo iz oblasti kreiranja uspeha. Moja očekivanja su se ispunila jer sam dobila informaciju kako da kreiram svoje rezultate i navedena sam na razmišljanje koji su moji ciljevi.
Diana Miladinović, dipl. pravnik, Žene u Crnom

Želela sam da saznam nešto novo, podsetim se onoga što već znam i dobijem dodatnu dozu motivacije za rezultate koje sam sebi postavila u bliskoj budućnosti. Očekivanja su mi u potpunosti ispunjena. Najvrednije su svakako tehnike koje ću moći ubuduće da primenjujem. Neva je energična, samosvesna,ostvarena i ispunjena žena koja uživa u svom poslu. Vrlo pozitivna i prijatna.
Jana Ćirković, master student ekonomije

natalija bojkovic.jpg

 

Svuda je bila magična reč „tehnika“, u svakom nabrajanju, u svakom napominjanju, u svakom primeru. Konačno je „tehnika“ izašla na videlo! Naučila sam i to da je sebe jako teško analizirati a ne podleći „saboteru“ ... A ocena predavaču – čista desetka!
Natalija Bojković, dipl. ing. hemije, IKARBUS

Prijalo mi je podsećanje na ključne tehnike vizuelizacije. Dobra su i objašnjenja želja, ciljeva i rezultata, ubeđenja. Veliki podstrek za dalji rad.
Neva je iskusna, energična, zna da pojednostavi i prilagodi sadržaj predavanja svakome.
Preporučio bih trening jer je konstruktivan i sažet, sa najvažnijim gradivom u ovoj oblasti.
Đorđe Miljković, inženjer informatike, Vojska Srbije

Drug mi je predložio da prisustvujem seminaru Kreiranje Uspeha, a meni se učinilo zanimljivo pa sam pošao. Nisam imao posebna očekivanja jer nisam bio potpuno informisan. Mogu reći da sam potpuno zadovoljan ovim treningom. Dobra organizacija, zanimljiv način predavanja. Neva ima prijatan glas za slušanje, veoma je kreativna i ume da improvizuje.
Marko Mađarev, student

Najvrednije što sa treninga nosim su korisni saveti za korišćenje svesnog i nesvesnog u cilju postizanja rezultata. Predavačica prenosi pozitivnu energiju i vrlo je ubedljivo prenela ideje koje su bile predmet obuke. Neva je vrlo sugestivna, ubedljiva, obrazovana, odgovara na pitanja konkretno i odlično se snalazi na obuci i u komunikaciji sa polaznicima. Gospodari vremenom predviđenim za obuku. Preporučujem ovaj trening jer mislim da tehnike koje su predstavljene pomažu da polaznik izvuče najbolje iz sebe da bi postigao postavljene ciljeve.
Irena Ninić, dipl. ecc., direktor Sektora za informacioni sistem, JP Elektroprivreda Srbije

Zadovoljna sam ovim seminarom; moja očekivanja su ispunjena. Najvrednije što sam naučila je kako nemoguće postaje moguće. Sve zavisi od nas. Neva zna šta radi i svoja iskustva lako prenosi.
Vesna Živković, dipl. pravnik, Procredit Banka

Čitajući „Tajnu“ sve mi je zvučalo prilično blesavo. Razgovor sa mojim mužem, koji je totalno nonšalantno odbacio svaku pomisao da to može da funkcioniše, naterao me je da napišem listu želja. Ja sam ovo već probala, mada nisam bila dovoljno upoznata sa tehnikama. Neva mi je razjasnila šta sve može da bude akcija. Sviđa mi se „scenski“ nastup tokom predavanja... Lagano mogu da pratim svaku rečenicu. Stupam u akciju. Volim njena predavanja. Kratko i jasno.
Dr. Gašić Ćurguz Mirjana, lekar

katarina radulaski.jpg

 

Interesantan, kreativan i konkretan trening čija će vas tema dooobro prodrmati i podstaći na drugačiji životni pristup. Neva je odlična! Energična, simpatična i veoma dobro drži diskusije pod kontrolom! Nisam do sada slušala trening na ovu temu i želela sam da čujem „nešto“ zbog čega ću biti još uspešnija. Moja očekivanja su potpuno ispunjena! Čula sam konkretan metod za postavljanje i realizovanje rezultata. Jedva čekam da vidim kako će teći realizacija mojih rezultata. Hvala na odličnom treningu!
Katarina Radulaški, apsolvent na ETF-u i soft skills trener

Svima koji svoj život posvećuju ličnom rastu i profesionalnom napretku ovaj trening će dati dosta poučnih tehnika da ostanu na pravom putu. Sve što sam čuo bilo je poučno i vredno. Moji utisci o treneru su odlični.
Đuro Sekulić, elektrotehničar

mirjana tosic.jpg

 

Najvrednije na treningu Kreiranje uspeha je spoznaja o važnosti preuzimanja akcije u ostvarivanju želja. Korisno sa predavanja bilo je osvešćivanje mojih želja, mojih ograničenja, i korekcija. Sviđa mi se ideja pravljenja vision board-a, i tehnike vizualizacije. Srećna sam napustila trening! Trening Kreiranje uspeha bih sa zadovoljstvom preporučila prijateljima, jer sam ja uživala, a kroz predavanje sam došla do važnih zaključaka i odluka.
Predavač Neva Rajković je odlična u onome što predaje, zanimljiva, pozitivna i pametna osoba.Daje primere iz sopstvenog, proživljenog iskustva. Drago mi je da je poznajem. Hvala Nevo!
Mirjana Tošić, dipl. učitelj

Posebno je zanimljivo insistiranje na javnom istupanju, ohrabrivanje učesnika da učestvuju. Najbolje mi je bilo pretvaranje negativne u pozitivnu sliku o nama samima. Neva je pozitivna i energična osoba, dobar vođa, autoritet, uspešna osoba, iako možda ima prejak temperament i deluje na momente prestrogo.
Jasna Anđelković, administrativni radnik, Ergopan

Za mene, na treningu Kreiranje uspeha, najvrednije su tehnike – kako ostvariti svoje ciljeve, tehnike vizuelizacije, to što nas je Neva motivisala da uspemo i što je delila njena lična iskustva koja su fantastična. Neva je divna. Super govori, daje super primere, energična je, duhovita, opuštena. Zaista fenomenalna. Sviđa mi se što nam Neva dozvoljava da učestvujemo u „izgradnji treninga“. Trening Kreiranje uspeha bih svakako preporučila prijateljima, da bi prestali da se brinu oko nebitnih stvari i da bi uzeli svoj život u svoje ruke, kao i da saznaju na koji način da to učine, a da bude lako. Za trening Kreiranje uspeha sam saznala preko sajta Kreiranje uspeha.
Ana Filipović, student

tijana voinovic.jpg

 

Na treningu Kreiranje uspeha mi je bukvalno sve bilo vredno. Počela je da mi opada motivacija i da iz vida gubim svoje ciljeve i upravo mi je ovako nešto bilo potrebno da se vratim na svoj pravi put. Moj utisak o Nevi je da je odlična, iskusna i potpuno posvećena onome što radi. I sigurna sam da ću trening Kreiranje uspeha preporučiti, zato što je stvarno koristan i pre svega zanimljiv. Verujem da pomaže, pogotovo nekom ko ima problema sa kreiranjem svog života.
Tijana Voinović

Neva je koncizna, zabavna i intuitivna. Trening skreće pažnju na odgovornost, definisanje želja i mogućnosti i osvešćivanje strahova i konkretizovanje. Smatram da uvek možemo da radimo na sebi, a ovaj trening u tome mnogo pomaže.
Jovana Jelić, doktor stomatologije, Stomatološki fakultet

Za mene, na treningu Kreiranje uspeha, najvredniji su konkretni alati koje smo dobili za kreiranje i ostvarivanje ciljeva, kao i značaj nesvesnog u ličnosti. Moj utisak o Nevi je da je komunikativna, neposredna i strpljiva. Trening Kreiranje uspeha bih preporučio prijateljima jer je ovo prvi korak da bi se shvatilo da je neophodno da se menja način razmišljanja da bi se ostvarili ciljevi.
Petar Lojanica, student

Mnogo ste mi pomogli u mom opredeljenju! Prvi put mi je neko pokazao pravi put do cilja. Hvala Vam!
M.G.

Najkorisnije mi je bilo zapisivanje ciljeva. Drago mi je da sam se aktivirao, definitivno ću nastaviti da posećujem kurseve.
Neva ima dobru komunikaciju sa publikom.
Dejan Alijević, Qualified representative, WorldVentures

Smatram da smo dosta toga mogli da naučimo, kako da se odnosimo prema našim željama, i da uvek treba da imamo pozitivne misli, kako bi nam se dešavale pozitivne stvari. Najbolji deo je to što nas je Neva na neki način osvestila i shvatili da treba da slušamo sebe, a ne druge i njihova mišljenja i da se trudimo da svoj potencijal dovedemo do maksimuma. Neva se trudila da nam ukaže kako treba da se odnosimo prema našim željama, uspela je da nas podstakne da shvatimo kako gotovo ništa nije nemoguće, prenela nam je neku pozitivnu energiju. Moja očekivanja su ispunjena.
Zorica Maričić, student

Najvažnije na treningu Kreiranje uspeha je potvrda informacija sa kojim sam se već susreo. Neva je jako komunikativna i prijatna žena. Ima sjajnu interakciju sa učesnicima i vrši sjajna poređenja kako bi objasnila srž same priče. Trening bih preporučio, jer smatram da svako treba da zna da je odgovoran za svoj život i svoje rezultate, a ne da se oslanja na spoljne faktore i traži izgovore.
Bogdan Batričević, student

maja ciganović.jpg

 

Verujem da je trening važan u celini, svaki njegov deo je podjednako bitan i volela bih da je trajao duže. Neva poseduje znanje, energiju, elokvenciju, šarm i harizmu, zna kako da motiviše.  Trening Kreiranje uspeha bih preporučila svojim prijateljima, jer ukoliko su spremni, sigurna sam da im može biti „life changing“, kao i meni.
Maja Ciganović, trener

Preko prijateljice sam saznala za trening. Očekivanja nisam imala, samo me je tema zainteresovala i mislim da jeste korisno i nadam se da ću uspeti da pomognem sama sebi. Preporučujem svima koji žele da se suoče sa sobom, budućnošću i da pospeše razvoj svoje karijere. Vrlo pristupačan predavač i nadasve korisno za razne uzraste.
Mina Pavlović, student

Za mene je na ovom treningu bilo najkorisnije to što sam naučila konkretne tehnike, metode, kao i način komunikacije, neposrednost, spontanost. Moram priznati da, iako sam bila zatvorena i suzdržana dok sam dolazila, već do prve pauze se sve to promenilo i uspostavila sam par poznanstava. Oduševljena sam trenerom. Imala sam priliku da popričamo i tokom pauze i divim se ženi na energiji, entuzijazmu, primenjenom znanju. Beskrajno sam zahvalna što je uložila svoje vreme i znanje u nas. I toliko mi se dopalo da bih mogla još. Ovaj trening bih definitivno preporučila ljudima! Prvenstveno zbog divne atmosfere i Nevine energije i sposobnosti da nas tako lagano prevede kroz tematiku i tehnike. Dopadaju mi se tehnike i mislim da neposrednim prisustvom otklanjamo mnoge nedoumice i greške koje bismo napravili (i napravili smo) radeći samostalno.
Atina Mladenović, menadžer

Neva je energična i malo arogantna, ali je atmosfera prepuna pozitivne energije.
Branko Matović, diplomirani inženjer geologije, Institut za nuklearne nauke „Vinča“

Sve je bilo korisno, ali najviše pet postulata uspeha. Kada smo preispitivali želje, shvatili smo da li su one stvarne. Naučila sam koliku misao ima moć. Predavač Neva Rajković je veoma pozitivna osoba. Strpljiva je i spremna da odgovori na sva postavljena pitanja. Sadržaj predavanje je i koristan i zanimljiv. Smatram da bi trening mnogima koristio.
Anđelka Maričić, maturant gimnazije

Moja očekivanja su ispunjena, čula sam dosta novih stvari i drugačijih razmišljanja, što me i samo podstaklo da razmišljam u pravcu u kojem nikad nisam i da razmotrim neke nove mogućnosti. Najvrednije mi je bilo to što sam se na neki način osvestila i shvatila da je najbitnije ono što sami želimo i shvatila sam to da drugi ljudi imaju preveliki uticaj na moj život, i da bih to trebala promeniti. Predavač mi se dopao, ima energiju i uspela je da nas podstakne na razmišljanje, održala je predavanje zanimljivim i sve nas zainteresovala.
Sonja Milić, student

U cilju nadgradnje sebe, a potkrepljena dozom radoznalosti i interesovanja za datu temu, upustila sam se kroz „divnu trasu“ novih saznanja, „umivenih“ predivnom pojavom uvažene i blagonaklone gospođe Neve Rajković. Predivna osoba, puna stvaralačke, pulsirajuće nestvarne energije, koja podstiče, navodi na razmišljanje i daje smernice ka samom razvitku osobe koja sluša i upija poput „prazne table“.
Ružica Novak, student

S obzirom da sam vršnjački kouč, želela sam da se dodatno edukujem na ovu temu. Takođe sam i osnivač inicijative mladih AlterAktiv gde organizujem različite projekte za mlade, pa sam želela da unapredim svoje znanje u kreiranju uspeha. Najvrednije: savet oko 5 ključnih namera za ostvarivanje rezultata,VISION BOARD (to ću uskoro primeniti), saveti za tehnike radni rezultat i Budi svestan. Kurs „Kreiranje uspeha“ preporučujem svima koji žele da postanu svesni svojih želja i potreba kao i tehnika kako da ih konkretno realizuju.
Slađana Milić, student Pravnog fakulteta

marinela pasku.jpg

 

Preporučila bih svima ovaj seminar pogotovo onima koji imaju sjajne ideje,snove, želje a plaše se da ih ostvare, ne znaju kako doći do željenog. A sve su želje moguće.
Marinela Pasku, student prava

Prijavila sam se zbog želje da budem zadovoljna svojim životom i da mi ovaj kurs pomogne u tome. Moja očekivanja su ispunjena. Osećam se moćno odjednom! Ovih par sati mi je ulilo više samopouzdanja nego godinu dana posećivanja psihijatra. Za vreme koje biste utrošili na gledanje jednog filma,saznajte kako da ostvarite sve što želite!
Ana Babić, student

Preporučila bih svakome da dođe na ovaj trening, čak i ljudima koji u ovakve treninge ne veruju, jer će se iznenaditi koliko će biti podstaknuti da krenu u akciju.
Ana Jovanović, diplomirani politikolog

Ovaj kurs može biti od koristi da otkrijete zašto sebe smatrate neuspešnim i zašto ne ostvarujete ono što želite. Podstaći će vas na razmišljanje o svom životu, i na to da izvršite introspekciju iz pozitivnog ugla. Ja sam došla na trening zbog toga što smatram da imam potencijale koje nedovoljno koristim, što je ovaj trening i potvrdio. Očekivala sam da čujem nešto pametno i korisno, što se i desilo. Mada, nešto što sam već i ranije čula na kursu ubrzanog čitanja Igora Rakića, a to je zamišljanje sebe u određenoj situaciji (vizuelizacija), s tim što je Neva danas precizirala da kada se tako zamislimo treba da imamo osmeh. To mi je pomoglo da otkrijem da neke moje želje u suštini nisu moje. Dobar predavač. Vidi se da dugo živi i radi u inostranstvu zbog načina komunikacije, neposrednosti i osmehivanja što nije karakteristično za ljude u Srbiji.
Dragana Tošić, student Pravnog fakulteta

Došla sam jer ne mogu da postavim sebi ciljeve, nisam znala šta želim, kako da se postavim prema njima. Očekivala sam da ću promeniti mišljenje i samo teoretski otkriti neke stvari. Očekivanja su i više nego ispunjena, sve smo radili kroz vežbe i sa korigovanjem da bi radili na pravi način. Neva je fenomenalan predavač, sve pohvale!
Katarina Kocić, student FON-a

Očekivala sam savetovanje u vidu biranja posla ili uputstva za razgovor za posao, izradu CV-a itd...ne razmišljajući da uspeh ne podrazumeva samo to a i imajući u vidu dosadašnje seminare i radionice na fakultetu. Iskreno sam zadovoljna ovim kursom i nastojaću da ispoštujem sva uputstva i sugestije koje ste nam dali. Najvrednije mi je bilo to što sam shvatila da svoje želje treba jasno da izgovorim, da bi imale veći značaj i težinu, kako bi se pretočile u cilj terajući me da mislim kako ću da ih ostvarim. Neva: iskustvo, profesionalizam i želja da ukaže drugima kako da im život i svet oko njih budu bolji. Inače, baš je simpatična!
Milica Jevtić, student

Odlučila sam da prisustvujem ovom kursu zato što sam na četvrtoj godini studija i treba da donesem neke bitne odluke vezane za svoju buduću karijeru i život. Očekivala sam da mi ovaj kurs pomogne da iskristališem svoje ciljeve i izaberem pravi način da ih ostvarim. Drago mi je što sam podstaknuta na jedan drugačiji način razmišljanja o svojoj budućnosti i što mi je nivo samopouzdanja značajno podignut.
Milica Nedeljković, student

Očekivala sam da ću naučiti neku psihološku tehniku koja će mi pomoći u mom samorazvoju. Očekivanja mi jesu ispunjena, naročito mi se dopao deo na početku o pozitivnim i negativnim uverenjima. Najvrednije na ovom kursu je saznanje da mogu pobediti svoja negativna uverenja i obrade mišljenja. Odličan predavač koji vam može pomoći u razvoju svih aspekata ličnosti i osloboditi od tabua i negativnih uverenja. Za svu pohvalu!
Aleksandra Ostojić, student Pravnog fakulteta

Volim nova saznanja, mislim, sve novo što čujem može da unapredi moj život. Očekivala sam upravo ono što sam i čula i doživjela, da naučim kako da poguram sopstveni život. Pored neke vrste predavanja, postojala je i interakcija, što je važno i s obzirom da već imam saznanja, o ovoj temi, drago mi je da postoji neko ko je rekao: „Da, na meni deluje!“ Preporučujem kurs svim ljudima koji žele da razmišljaju na drugačiji način od onog kako okruženje razmišlja i koji mi sami sebi namećemo. Može pomoći u otkrivanju istine, prvenstveno o sebi, svijetu, i uticati na kvalitetniji život.
Tamara Magdelinić, stručni saradnik NVO

Očekivala sam interaktivni odnos za poboljšanje saznanja materije oko kreiranja uspeha. Da se neka pitanja koja sam postavljala razjasne. To je ispunjeno i više od očekivanog, mada se još uvek osećam pomalo konfuzno te ne bih znala detaljnije to da opišem. Neva je šarmantna, energična, podsticajna, kreativna persona. Trening omogućava stvaranje života kakvog želite upoznavanjem sa tehnikama i metodama kreiranja uspeha.
Tanja Dimitrijević, dipl. pravnik

Preporučujem ovaj seminar svima onima koji su spremni da prihvate nove koncepte od kojih svakako mogu imati koristi, i svima onima koji zaista žele da se usavrše kao ličnosti, da preispitaju svoje stare obrasce razmišljanja.
Sanja Došen, student Pravnog fakulteta

Neva je jako požrtvovan i stručan predavač. Ima razumevanje i umeće da prenese znanje i iskustvo. Svim zainteresovanim bih preporučila pohađanje tj. prisustvovanje kursu. Bićete motivisani tj. podstaknuti da realizujete svoje ciljeve. Izgradićete pozitivan stav o životu i bićete srećniji.
Milica Maksimović, student

Predavanje koje direktno i trenutno otvara mogućnosti slušaocu za kvalitetniji i ostvareniji život i vodi krajnjem cilju svakoga od nas. Ostvarivanju sebe samih. Predavač je zanimljiv, organizovan u toku predavanja, ima kvalitetnih dosetki, ne menja pravac predavanja pod pritiskom slušaoca.
Nikola Jovanović, web dizajner

Najava treninga je zvučala interesantno, stoga sam se prijavila. Očekivala sa da spoznam načine pomoću kojih ću lakše ostvarivati ciljeve i postati uspešnija na svim poljima – sada se osećam ohrabrenom da težim ka onome što sam zamislila.
Aleksandra Kočović

Preporučujem ovaj trening svima koji nisu sigurni u svoje mogućnosti, ali i onima koji žele potvrdu da se trud isplati.
Mirjana Jemović, student

Nova saznanja, širenje vidika - razlozi za prisustvovanje kursu, nisam imala očekivanja, već cilj da nešto novo saznam, pa sam to i dobila; potpuno novi pogled koji ima puno dodirnih tačaka sa mojim intuitivnim razmišljanjem. Iako sam sasvim slučajno detaljnim pregledom vesti iz Medija centra saznala za kurs, najtoplije ga preporučujem svima koji veruju da žive u novom dobu - dobu znanja, da treba da se permanentno obrazuju i rade na sebi.
Sonja Kokotović, urednik RTV

Želela sam da saznam neke nove tehnike. Da jasnije definišem ciljeve (da naučim da jasnije definišem ciljeve). Da posvetim dan sebi i svom usavršavanju. Neva je precizna, pozitivna, jasna u izlaganju.
Danijela Stanković, projektni menadžer

Odlučila sam se da prisustvujem treningu jer vodim računa da neprestano usavršavam sebe. Od treninga sam očekivala da čujem nove stvari i metode koje se preporučuju na ovu temu. Moja očekivanja su ispunjena. Iako već duži period primenjujem mnoge preporuke koje sam danas čula, dve tehnike su za mene novina, sviđaju mi se i jedva čekam da ih primenim. Najvrednije na kursu je kompetentnost predavača. Tehnike su mi druge na lestvici vrednovanja.
Milena Milojević

Očekivala sam preispitivanje same sebe - koliko sam spremna da preuzmem odgovornost za svoj život. Moja očekivanja su ispunjena; bežanje nije način rešavanje problema. Ostati i dati sve od sebe. Sigurnost i uverljivost kojom me je Neva uverila da mogu da uradim u životu sve što želim mi je najvrednije na treningu. Jednostavno i pitko dala mi je do znanja da vredim.
Dragana Danilović, novinar

Preporučila bih ovaj trening osobama koje su zaista spremne da porade na unapređenju kvaliteta svog života, da definišu svoje ciljeve i nauče kako da ih ostvare. Izuzetan predavač. Prodoran, ubedljiv, neposredan. Izlaže koncizno i jasno, sa dozom humora.
Adriana Petrović, student

Očekivala sam manje, a dobila mnogo više. Opis treninga me je privukao, a kada se završio još mi je draže što sam prisustvovala. Bilo je zanimljivo, korisno, interaktivno i za pamćenje. Neva je sjajna žena, energična i oštra. Zna šta priča i na odličan način prenosi svoje znanje! Svakome bih preporučila ovaj trening. Koristan je i zanimljiv. Predavačica je sjajna.
Jovana Zrnić, diplomirani filolog

Prijavila sam se iz znatiželje za ovaj trening. Očekivala sam da mi se poveća stepen samopouzdanja, odlučnosti, pozitivnih misli. Moja očekivanja su ispunjena. Osećam da sam „naoružana“ pozitivnom energijom. Spremna sam da postavim jasne ciljeva koje ću i da ostvarim. Predavač je jako prijatna osoba i zadovoljstvo je bilo slušati je. Jasna je prilikom izlaganja. Toplo preporučujem svim ljudima dobre volje da budu deo kursa Kreiranje uspeha. Dođite da pobedite strah, prođite kroz njega!
Marija Gajić, student Učiteljskog fakulteta

Odlučila sam da dođem jer o kreiranju uspeha godinama sanjam. Očekivala sam da otkrijem gde sam zaglavljena u procesu. Očekivanja su ispunjena. Otkrila sam da je samo jedan događaj iz perioda mog tinejdžerskog doba učinio da godinama budem zaglavljena. Neva je predavač bez konkurencije. Sjajan je predavač. S lakoćom drži pažnju. Moja preporuka je da svaki čovek bez obzira na godine (života, iskustva) obavezno dođe na ovaj kurs. Koristiće. Naročito preporučujem roditeljima da dođu na ovaj kurs (budućim i naročito onim koji imaju malu decu).
Vesna Milićević, master pravnik

Čitajući knjige nisam baš razumela taj „zakon privlačenja“. Trening mi je pomogao da shvatim vezu između misli i ostvarenja, i da prihvatim greške u toj vezi koje zahtevaju korekciju. Najvrednije na ovom treningu su svakako praktična uputstva.
Tijana Manojlović, student

Ovom treningu sam prisustvovala kako bih naučila na koji način da istinski uspem u životu i savladam strah od neuspeha. Očekivala sam da ću dobiti odgovore kroz praktična iskustva i moja očekivanja su ispunjena. Utisci su pozitivni. Predavač na jako zanimljiv način skreće pažnju na bitne stvari. Najvrednije na ovom treningu je to što me je podstakao da posmatram sebe drugačije i zaboravim na „ja nisam dovoljno dobar“ stav.
Sanja Stojanović, student

sandra crnogorac.jpg

 

Svi ljudi posle završenog fakulteta i nekih segmenata obrazovanja treba da uče o novim putevima, direktnoj komunikaciji i realnim ciljevima u poslovanju, ali i u životu (u postavljanju prema kolegama, drugarima, porodici). Ovaj trening je u svakom pogledu poučan, dinamičan, zanimljiv i preporučujem ga svakome ko želi i ko veruje da može uspeti u životu.
Neva je sposobna, pametna, stručna i lepa žena.
Sandra Crnogorac, novinar i student FPN

Obnova i sintetizovanje naučenog. Neva je odlična! Energična je i drži pažnju.
Jasmina Stojković, etnolog i antropolog

Odlučila sam da prisustvujem treningu jer sam loša u organizaciji,a želim da se mijenjam. Očekivala sam i dobila korisne informacije i dobre smjernice prilikom kreiranja uspjeha. Predavač predaje dinamično i to mi se dopada. Sviđa mi se način njenog predavanja kroz primjere. Najvrednije mi je što sam osjetila interakciju na treningu, nije bilo pasivno i daje mi više nego individualno posvećivanje čitanju knjiga i tekstova na temu uspjeha.
Ivana Seratlić, student

Očekivala sam da mi trening pomogne da bolje sagledam svoje želje i da naučim koji je pravi pristup da krenem u njihovu realizaciju. Moja očekivanja su ispunjena, čak i više od toga. Posle ovog treninga dobila sam poseban nalet samopouzdanja pri saznanju da i ja mogu sve što poželim. Sve samo zavisi od toga ŠTA JA RADIM DA TO OSTVARIM. Osnažio me je da preuzmem odgovornost za svoje želje.
Snežana Petijević, student

Trening je odličan za one koji su usput zaboravili na sebe i ono što žele za sebe, koji se zaglavljuju i koji ne znaju kako i šta dalje. Za mene je bilo najvrednije to što je sve što je rečeno potkrepljivano konkretnim primerima, kao i rad na pravilnom definisanju ciljeva.
Silvana Stanimirović

Radoznalost i želja za sticanjem novih znanja su me doveli na trening. Nisam imala očekivanja. Otkrila sam neke druge nivoe funkcionisanja uma i mogućnostima koje se otvaraju čoveku – svakodnevno. Zadovoljna sam treningom i preporučujem ga svima. Moja iskustva su pozitivna.
Milena Despotović, student

Bio mi je izazov videti kako izgleda kreirati uspeh. Očekivala sam novo iskustvo, korisno provedeno vreme i saznanje nekih tehnika i mogućnosti za dostizanje svojih ciljeva. Spoznala sam novi način samouverenosti, način na koji mogu sebi da obezbedim neki zacrtan rezultat. Predavač poseduje mnogo iskustva, jako stručna. Jednostavno izlaže, prijatna atmosfera sve vreme.
Marija Nijemčević, student FPN

Prijavila sam se da naučim nešto novo, dobijem neke smernice koje će mi olakšati postizanje određenog uspeha. Mislim da su tehnike jako dobre, jer mi je jasnije šta želim i na koji način to da ostvarim. Predavač jasno izlaže,koristi jako dobre primere,stručna je i profesionalna.
Jelena Reković, student FPN

Za mene, na treningu Kreiranje uspeha, najvrednije je bilo što smo dobili konkretna rešenja, naučili kako preduzeti akciju za ostvarivanje svojih ciljeva. Moj utisak o treneru je da je harizmatična, podsticajna, fokusirana, konkretna i inspirativna osoba. Preporuka za trening Kreiranje uspeha je neizostavna za svakog mog prijatelja koji želi da radi na sebi i unapređenju kvaliteta svog života jer je predavanje iscrpno, sa konkretnim tehnikama i preciziranjem koje akcije preduzeti za kreiranje uspeha u sopstvenom životu.
Tanja Dimitrijević

Očekivala sam da naučim nešto novo kako bi poboljšala svoj život. Moja očekivanja su ispunjena, i trening bih ocenila najvišom ocenom.
Anastazija Lazić, student Fakulteta političkih nauka

Ništa specijalno nisam očekivala. Mislila sam da je sve „prazna priča“, međutim, ispostavilo se da nije tako. Jako sam zadovoljna treningom. Mislim da bi pomogao mnogim ljudima, pogotovo mladima. Sve pohvale za predavača i spontanost. Najvrednije je deo koji se bazira na ličnoj odgovornosti za kreiranje života.
Stefanija Janković, student

Tema mi je zanimljiva i želela da saznam kako mogu na lakši način da ostvarim svoje ciljeve i da podignem samopouzdanje. Očekivanja su ispunjena. Naučila sam dosta toga novog i to na vrlo zanimljiv način. Trening bih ocenila najvišom ocenom.
Danijela Stevanović, studentkinja

Želeo sam da naučim kako da ostvarim svoje ciljeve i da steknem neku sigurnost u sebe. Očekivanja su ispunjena. Naučio sam dosta toga novog. Vrlo profesionalno i razumljivo predavanje. Čista desetka.
Milan Radosavljević

Branko FIlipović.jpg

 

Sjajno! Oduševljen sam time što Neva živi ono što predaje. To je najbolji dokaz iskrenosti, predanosti i namera predavača. 10+
Branko Filipović, Senior Consultant,  Colliers International

Ovakva vrsta treninga je neophodna svakoj osobi koja želi da živi zadovoljno, usklađeno sa svojim unutrašnjim doživljajem i onim spoljašnjim uticajima koji su nekada pozitivni a nekada negativni. Ovaj trening preporučujem zato što ćete dobiti instant rešenja za zdrav i uspešan život.
Sanja Radovanović, student

Najvrednije na ovom kursu je osvešćivanje o snagama koje se kriju u nama samima.
Bojana Pucarević, student

Praktični i konkretni saveti sa razumljivim primerima.  Utisci o treneru: konkretna, efikasna, duhovita. Praktično ponašanje i pristup temi i polaznicima. Ovaj trening bih preporučio drugim ljudima, ako mislim da ovo žele da razumeju.
Dragan Vidanović, advokat

Uvek želim da saznam više iz sfere psihologije i motivacije, te sam se zbog toga prijavio. Predavač je stručan i otvoren za komunikaciju, što pozitivno utiče na rad u grupi i samo predavanje. Predavanja i seminari ovog tipa bi trebalo češće da se održavaju jer mogu dosta da pomognu u pravom obrazovanju mladih.
Dušan Petrović

Prisustvovala sam već kursu i želela sam da ponovo dođem da bih razjasnila nešto što mi nije bilo jasno i da budem sigurna da sam na pravom putu u kreiranju svoje stvarnosti. Razjasnila sam svoje nedoumice i čula nešto što sam prošli put zaboravila. Neva je sjajna, neverovatna, mogla bih iznova i iznova da je slušam.
Nevena Popović

Volim da učim i radim na sebi, zato sam se i prijavila za trening. Očekivala sam drugačiji pogled na svakodnevni život u odnosu na moj dosadašnji i moja očekivanja su u potpunosti ispunjena. Dobila sam drugačiji pogled na teme koje me muče. Neva pleni svojom jednostavnošću prikaza i pogleda na lični (sakriveni) deo ličnosti, i ovaj trening bih ocenila desetkom.
Ljiljana Arsenović, dipl.ing.poljoprivrede, Funny Travel

Neva je odlična, energična, fokusiranja, konkretna. Preporučila bih ovaj trening, jer svi postavljamo ciljeve u životu, a često ne znamo kako da ih dostignemo. Čak sam upoznala i nove osobe i sigurno da sam stekla nova prijateljstva.
Vesna Bosić-Zarev, novinar, PKB

Za mene je bila najvrednija podrška koju sam dobila na ovom treningu. „Ti to možeš“ ima jaču snagu kada se o tome govori kroz dijalog više ljudi. Podstrek. Svest da nisam luda, samo želim više od onoga za šta me je porodica pripremala. Neva mi se dopada. Zrači samouverenošću. Želim da budem ona kad porastem! :-) (Šala, sve pohvale!) Ko god živi dan za danom u nelagodi, neopušten, protraćene energije, treba da čuje da od ovog trenutka može drugačije. Ne treba mu novac, samo petlja. Korak po korak do „ovo sam ja i ponosan sam na sebe!“ Hvala!
Dragana Cvetković, student

Dosta toga ću da promenim kroz ovaj trening ka bržem uspehu. Neću se više ograničavati, naučiću da tražim, da primam, tražiću više akcije od onih koji su samnom, naučiću da delim zadatke. Neću dozvoliti da neko osporava moje odluke!
D. Đukić, trgovac

Trening me je podstakao na razmišljanje i upoznao sa tehnikom vizualizacije, a to je prvi korak ka svesnom kreiranju uspeha bez obzira kako ga definisali. Sigurno ću svoje iskustvo preneti mladim saradnicima i svojoj deci. Na treningu je samo nedostajalo više konkretnih primera. Neva je izuzetno elokventna, spremna da ponudi odgovore na pitanja koja nisu direktno vezana za predavanje, stručna, pažnju svih prisutnih održava sve vreme i uspešno uspostavlja komunikaciju sa prisutnima. Rado ću preporučiti trening kolegama i poznanicima kako bi se upoznali sa tehnikama vizualizacije i sebi na ovaj način život učinili srećnijim i uspešnijim.
Dragana Jauković, dipl. pravnik, koordinator za sistemsko pravna pitanja, JP Elektroprivreda Srbije

Najvrednije na ovom treningu za mene je bilo to što sam dobio konkretan savet, koji se odnosi direktno na moje potrebe, tako da je trening ispunio moja očekivanja. Neva odlično prenosi znanja i iskustva. Trening „Kreiranje uspeha“ bih preporučio naročito onim prijateljima koji nemaju svoje ciljeve, jer ne umeju ili nemaju hrabrosti da ih postave.
Ivan Mijatović, software developer

Mislim da je gospođa Rajković izvanredan predavač. Ume da održi pažnju i podstakne sve da aktivno učestvuju u treningu. Takođe, vidi i kada nam je potrebna pauza. Ona je puna pozitivne energije, i po meni, pozitivno utiče na ljude i podiže im svest o životu. Preporučila bih ovaj trening zato što mislim da je veoma koristan jer podiže svest i omogućava nam da se pokrenemo da kreiramo budući život u potpunosti ili ga poboljšamo da uvidimo svoje greške u dosadašnjem životu i korigujemo ih kako bismo bili ispunjeni. Za mene je na treningu najkorisniji bio deo sa rezultatima koje kreiramo i akcije koje treba preduzeti u njihovom kreiranju. Ja sam i pre ovog treninga imala definisane ciljeve, ali sam tek sada uvidela da su definisani na pogrešan način i da akcije nisu precizirane. Sada znam šta i kako treba da uradim.
Milica Đukanović, student

Nivo potrebne preciznosti prilikom definisanja svojih želja su mi najkorisniji na ovom treningu, kao i pomoć u kristalizaciji rezultata. Nikakvo uopštavanje ne dolazi u obzir. Trener je pozitivna osoba puna energije koja vlada scenom, materijom i koja zna znanje. Pre ovog treninga sam mislio da znam i ja i to je donekle tačno. Ali, sada sam upotpunio i učvrstio neka znanja a neka naučio. Već sam napravio spisak ljudi kojima ću da preporučim ovaj trening.
Aleksandar Jovanović, dipl. ecc.

Za mene je bilo najkorisnije to što sam naučila da stvari nazivam pravim imenom, da preciziram/konkretizujem rezultate, da ne upadam u proces, kao  i konkretne tehnike koje će to da mi omoguće. „Oslobađanje“ od psiholoških teorija takođe. Naučila sam da je izlaz iz zone komfora najbolji lek za rutinu. Neva je veliki praktičar, multidisciplinarni stručnjak, vešt prezenter, elokventna i šarmantna osoba, dalekovida, drugačija i svoja, veoma širokih shvatanja. Ovaj trening bih preporučila ljudima kako bi malo dublje zavirili u sebe, da bi ostvarili rezultate. Da bi ostvarili svoj maksimum. Da bi bili srećni i zadovoljni.
Sandra Karan, studentkinja arhitekture i  moderatorka kreativnih radionica za decu (sa posebnim potrebama),

Nevo, Vi ste fantastični! Puni energije, pristupačni, asertivni. Apsolutno primer nečega što i ja želim da postignem. Ovaj trening nas podstiče (i daje nam alate!) da pogledamo u sebe. Ljudi to izbegavaju. Uđu u rutinu i izgube kontakt sa samim sobom. Ovaj trening pomaže da izađemo iz te rutine i daje nam korisne tehnike za postizanje ciljeva. Svakako bih ga preporučila!
Tatjana Raičević

Na ovom treningu su mi pojašnjene stvari koje iz pojedinih knjiga nisam shvatio na najbolji način. Sve najiskrenije pohvale treneru. Iskreno nisam verovao da bi neko mogao da mi održava pažnju osam sati. Ovaj trening bih apsolutno preporučio ljudima koji bi to shvatili na pravi način.
Jovan Krstić, preduzetnik

Već po drugi put dolazim na ovaj trening. Prvi put sam povela oca, a sada dečka. Tehnike koje sam od prošlog puta imala priliku da koristim su već dale rezultate. Neva mi se dopada kao predavač i njen način na koji vodi trening i objašnjava.
Irena Jekić, student, novinar, autor

Neva je fantastičan predavač, ima sjajnu energiju, verujem joj. Mogla sam da je slušam još toliko. Vrlo je dinamična, otvorena, ima veliko iskustvo, odličan način interpretacije i objašnjavanja. Rado ću trening preporučiti drugima, jer je to sjajna prilika da se ljudi oslobode negativnih uverenja i otvore sebi nove puteve. Meni su bili najkorisniji uvidi u sopstvene strahove, mogućnost i pravo da se oslobodim negativnih uverenja, kao i da svako od nas ima pravo da želi i očekuje ostvarenje želja bez ograničenja.
Linda Krstić, saradnik za unapređenje prodaje

danko zloporubović.jpg

 

Trening bih preporučio drugim ljudima, zbog toga što mnogi ljudi u okruženju ne preuzimanju odgovornost za svoje neuspehe i nalaze izgovore u nekim drugim stvarima. Neva je puna samopouzdanja, i to ume da prenese i na druge.
Danko Zloporubović, student na Fakultetu informacionih tehnologija

Oduševljen sam Nevinom energijom sa kojom nastupa i očiglednim vladanjem materijom i veštinama komunikacije. Da, preporučio bih ovaj trening, jer mislim da može koristiti svakome kao jedna od mogućih ideja za postizanje ciljeva, a nekim specifičnim ljudima iz mog okruženja je čak preko potreban.
Milan Marinković

Aleksandar Pantić.jpg

 

Veoma je važna priča o tome kako je važno samom sebi oprostiti neuspeh. Predavač je posvećen, iskren i grub. Zna o čemu priča i dobar je koordinator komunikacije.
Aleksandar Pantić, likovni umetnik, Centar za likovno obrazovanje

Gordana Medić-Simić.jpg

 

Veoma mi je značila razmena energije i iskustava. Došlo je od osvešćivanja nekih blokada i redefinisanja nekih ciljeva, tj. rezultata. Ovo je celodnevni rad na sopstvenom razvoju. Neva je kompetentna, energična, duhovita i neposredna.
Ljudima je potrebna vest o tome da uvek moraju da nastave svoj razvoj.
Gordana Medić-Simić, profesor, Opšta gimnazija Milutin Milanković

Potpuna promena percepcije! Gledam stvari iz drugog ugla i osećam da sve ovo jako vredi. Savršen trening. Neva je fenomenalna žena. Oduševljena sam u potpunosti!
Ljudi se podsete koliko su zapravo uspešni, sposobni i jaki, samo ako su toga sami svesni.
Ivana Lazarević, student, Ekonomski fakultet u Beogradu

Za mene su najkorisniji na treningu bili primeri koje je Neva upotrebljavala kroz trening, i način predstavljanja koraka koje treba da preduzmemo u ostvarivanju naših želja i ciljeva. Ona je osoba puna energije koja je uspela da sve vreme održi moju pažnju. Obrazlaže kratko, jasno i konkretno. Posebno mi se dopala preciznost izlaganja, bez „cile-mile“ odgovora. Svakako bih preporučila ovaj trening ljudima koji su neodlučni i nesvesni svojih potencijala, posebno studentima završnih godina.
Marija Dimitrijević

Rad u grupi i iskustva drugih ljudi predstavljaju lavinu motivacije. Produbio sam prethodna znanja. Neva je dobar i kreativan predavač. Sve vreme mi je pažnja bila na visokom nivou. Mislim da bi ljudima trening pomogao da stvari sagledaju na jedan drugačiji način i svoj život učine boljim.
Nikola Đokić, student, Vojna akademija

Danas sam saznala dosta korisnih stvari. Trener je izuzetna žena koja zrači ogromnom energijom snagom i ljubavlju. Hvala Nevi mnogo za ovaj divan dan koji ste nam poklonili.  Trening bih preporučila svima koje poznajem. Možete biti sigurni da ću ga rado preporučiti svim ljudima koji su mi dragi i kojima bi ova saznanja bila od velike pomoći.
Biljana Ristić-Đukić, komercijalista

Marija Prekajski.jpg

 

Podsetila sam se stvari koje sam znala, i naučila nove i zanimljive. Dopada mi se Nevina energičnost (mada je ponekad i malo više oštra, što ne mora da bude negativna stvar). Mislim da trening može svima da koristi.
Marija Prekajski, diplomirani inženjer geologije, Institut za nuklearne nauke „Vinča“

Trening bih preporučila zbog korisnih saveta koji se mogu dobiti i pozitivnih misli. Neva nam je pomogla i u kreiranju rezultata. Želim takvu energiju, svest o sebi i ličnost za ostvarenje svojih snova i želja.
Često sam pravila grešku jer sam definisala previše opširan cilj sa rokom koji sam stalno pomerala u  budućnost. Često sam bila ubeđena da „nisam dovoljno dobra“, i time umanjivala sebi vrednost. Sada vidim uzrok.
Aleksandra Adamović, student-apsolvent, Ekonomski fakultet

Ana Rankovic FON.jpg

 

Neva ima jako dobru komunikaciju sa publikom, i odlično usmerava tok treninga. Sviđa mi se što je sa nama podelila lična iskustva i nije štedela energiju. Preporučila bih trening svima, zato što je ovo pametno investirano vreme.
Ana Ranković, student, Fakultet organizacionih nauka

Neva je odličan predavač, stručan i zanimljiv prilikom prezentovanja stvari. Sve je bilo vrlo korisno, a najviše način gledanja na različite stvari u životu i priča o tome. Prijala mi je priča o odgovornosti i interaktivne vežbe koje smo radili, a koje su pratile celo predavanje. Jednostavno je objašnjeno kako čovek treba da gleda na životne pojave i aspekte da bi bio uspešan, ispunjen, i da bi vodio kvalitetan život.
Hana Halilović, student, Filološki fakultet

Najviše mi se dopala uzajamnost u razmeni iskustava predavača i učesnika. Nevom sam stvarno oduševljenja jer nisam očekivala tako bezrezervno davanje. Treba obavezno posetiti trening jer se može veoma mnogo saznati.
Gordana Jovanović, službenik, Železnice Srbije

Priča o odgovornosti i reakciji, strahu, kao i odlaganju obaveza, bile su mi je najkorisnije. Neva je izuzetno harizmatična i energična osoba. Spremna je na saradnju, uviđavna i inspirativna.
Svakome ću preporučiti trening jer sadrži izvesnu dozu podsećanja na stvari koje već znamo, kao i motivaciju, koja nikad nije na odmet.
Jelena Stojković, student, Fakultet političkih nauka

Podsetila sam se da sam ja u stvari fenomenalna, i da sve mogu (samo sam to zaboravila).
Sve je po meri; jezgrovito, jasno izražavanje. bez nepotrebnih intelektualnih ispraznosti.
Mirjana Deak

Smirilo me je saznanje da nisam odgovoran za stvari koje su se dogodile drugim ljudima, već samo za ono što sam sâm kreirao. Predavač zaista voli i uživa u onome što radi.
Jakovljević Vladimir, dipl.inž.mašinstva, PPT

Naučila sam kako da praktično idem ka ostvarivanju ciljeva. Upravo ono što mi je bilo potrebno da čujem!
Neva je sjajna osoba i odličan motivator.
Tamara Pavlić, student, Beogradska poslovna škola

Konačno sam napisala deset konkretnih ciljeva koje žalim da postignem i sad znam u kom smeru želim da idem.
Veoma je prijatno slušati nekoga ko tako lepo priča. Vidi se da gospođa Neva zna o čemu priča i da veruje u sve što govori. Samim tim uliva veru i nama.
Kristina Filipović, student, Ekonomski fakultet

Neva je odlična, puna energije, poštovanja znanja. Preporučila bih svima ovaj trening jer otvara um i oslobađa od strahova.
Spoznala sam svoje ciljeve i naučila konkretne tehnike za ostvarenje tih ciljeva.
Katarina Babić, student, Fakultet organizacionih nauka

Neva je sjajan izlagač i motivator. Svaka informacija je imala svoju poentu i korisnost. Motivisao me je trening za izlaženje iz zone komfora. Trening je put za ostvarenje nečeg što se ranije činilo nemogućim.
Jelena Beloica, Ekonomski fakultet

Najkorisnije mi je bilo „otvaranje“ publike, i spoznaja šta zaista želim. Ima puno stvari, korisnih saveta koje bi trebalo čuti.
Neva je izvanredan trener. Energična, ljubazna, konkretna i ubedljiva.
Maja Matić, filolog

Čuti iskustva drugih bilo je oslobađajuće, kao i potvrđivanje moći misli i vizualizacije. Utisci o predavaču su odlični. Svima je korisno da znaju šta žele i da kreiraju svoje ciljeve, umesto da se stalno žale i ne preduzimaju ništa.
Ana Čobrenović, student, Fakultet organizacionih nauka

 

valentina kovač.jpg

 

Trening je podsećanje i vetar u leđa. Neva je energična i oštra. Promenom fokusa na pozitivno kreiranje menjamo kvalitet života, a kao deo društva menjamo i društvo.
Valentina Kovač, glumica, Mapa

Spoznaja o osnovnim stubovima uspeha i razgraničenje rezultata i ciljeva posebno su me zaintrigirali. Neva je inteligentna i odlučna, kao i veoma energična. Preporučila bih trening onima koji nisu preuzeli odgovornost za svoj život.
Tamara Nešić, student, Fakultet organizacionih nauka

Pridobilo me je uputstvo za pravilno definisanje rezultata. Potpuno mi odgovara Nevin način rada. Preporučila bih svima trening jer mislim da je dosta ljudi zapetljano u procesima i ne znaju kako da se usmere i preduzmu prave akcije.
Jelena Ostraćanin, diplomirani ekonomista

Predavač je široko obrazovan, pozitivno autoritativan, odlično kontroliše situaciju; posebno me fascinira odnos prema vremenu i način na koji se sprečavaju nepotrebne digresije, bez da se iko uvredi. Najviše su mi bile korisne tehnike pomoću kojih se ostvaruju konkretni rezultati.
Svakome je potreban podsticaj u ličnom razvoju, u kakvoj god situaciji osoba bila.
Miloš Pistolić, student, Filološki fakultet

Žaklina nedeljković1.jpg

 

Pristup je ubrzan, Iskustva učesnika su izuzetno vredna, kao i pristup problemima koji se obrađuju.
Žaklina Nedeljković, vlasnica www.mobilnasestra.rs

Najkorisnije je bilo prepoznavanje grešaka i njihovo prevazilaženje. Na svakom treningu se može čuti nešto novo. Neva je odličan predavač, motivator, i uvek je spremna da reši nedoumice i ukaže na način  pomoću kojeg možemo ostvariti svoje potencijale. Trening bih svima preporučila.
Svetlana Nikolić, student, Filološki fakultet

Neva je puna energije, dobro raspoložena. Ima jasno i zanimljivo izlaganje. Najkorisnije što sam ponela sa treninga je postavljanje i jasno definisanje rezultata, kao i deo o uverenjima i programima.
Svakome je potrebno da jasno zna kuda ide, da radi na sebi i da napreduje u životu.
Slađana Kalčov, diplomirani pravnik

Shvatila sam da sam ja zaslužna za svoj uspeh i da je za neuspeh odgovoran moj bivši način razmišljanja. Neva je jasna, egzaktna i precizna.
Tanjuška Marčić, diplomirani istoričar

Srela sam puno ljudi sličnih sebi. Neva lako odvaja bitno od nebitnog. Informisana je, zna sve citate, ne štedi na informacijama. Humanista je i voli prirodu, što je meni vrlo bitno. 
Ivanka Savić, student, Geografski fakultet

Dobar podsetnik na to kako treba razmišljati za uspeh. Svaka osoba treba da zna kako funkcioniše podsvest i na koji način se treba ponašati kako bismo bili uspešni.
Suzana Miljković, inženjer informatike

Slavica Tomčić.jpg

 

Za mene je bilo najvažnije ukazivanje na činjenicu da je sve što nam se dešava naša zasluga i naša odgovornost. Takođe, korisno je znati da su negativne stvari koje su nam se desile posledica pogrešnih ubeđenja. Neva objašnjava nejasne stvari na praktičan i jednostavan način.
Slavica Tomčić, novinar

Naučila sam kako da svoje želje pretvorim u rezultate i odredim akcije za njihovo ispunjenje. Iskreno se nadam da će se sve i ostvariti uz moj rad i vežbe koje smo dobili. Oduševljena sam Nevinom energijom i željom da prenese znanje i iskustvo. Tokom celog treninga je bila nasmejana i puna entuzijazma. Trening bih svima preporučila. Hvala na svemu!
Sanja Tomić, student, Singidunum

Utisci su odlični. Neva iskreno prenosi znanje iz srca. Trening je bio koristan u svim segmentima. Milutin Kompirović, službenik, Sigurnost Vračar

Trening mi se generalno dopao. O gospođi Nevi gajim jako visoko mišljenje, kako zbog opširnosti i predanosti, tako i zbog pozitivne energije dozirane sa pravom merom humora.
Milan Marinković, dizajner, Zazu TKD

Neva je jako sugestivna. Preporučila bih trening prvo svojim ćerkama, kako ne bi gubile vreme tražeći nedefinisano.
Jasna čerković, koordinator za odnose sa međunarodnim organizacijama, Železnice Srbije

Najkorisnije je bilo što sam naučila kako da se borim sa preprekama kada na njih naiđem. Naučila sam i da prihvatim odgovornost za (loše) stvari koje mi se događaju. Spremna sam da se borim za ono što stvarno želim, da ne odustajem.
Zečević Milena, student, Fakultet političkih nauka

Najkorisnije je bilo to što smo saznali kako da postavimo ciljeve (rezultate), kao i samostalne vežbe i tehnike koje smo dobili i koje će nam pomoći u kreiranju uspeha. Neva odlično drži pažnju i daje konkretne primere; poseduje dosta znanja i veliku energiju.
Sanja Tešović, student, Ekonomski fakultet

Neva je sjajan predavač. Prava doza ozbiljnosti i šale. Objašnjenja su super, pogotovo ono o odgovornosti. Preporuka zbog praktičnosti i konkretnog rešavanja problema.
Jovana Popović