Za kompanije

Mi ne radimo sa kompanijama, mi radimo sa ljudima


Nijedna organizacija ne postiže rezultate samim procedurama, standardima, naprednom tehnologijom i marketingom. Rezultate postižu ljudi koji čine tu organizaciju i koji se sa njom identifikuju i rastu zajedno sa njom. Značaj ljudskog faktora je presudan i zbog toga se zalažemo za ostvarenje potpunog ljudskog potencijala, u cilju kreiranja maksimalnih rezultata za individue i organizacije.

Naše osnovne vrednosti su lični i profesionalni integritet, poštovanje i potreba da doprinesemo pomaku na bolje.

 

Sa kim sarađujemo?


Naši idealni klijenti su menadžeri i lideri koji su spremni da investiraju u razvoj svojih zaposlenih i dovedu svoje kompanije na sledeći nivo; koji preuzimaju odgovornost za svoj život, karijeru, napredak kompanije i svaki pojedinačni rezultat. I koji žele iste takve saradnike.

 

Šta je potrebno za saradnju?


Potrebno je da ste spremni da se razvijate jer je vaš napredak preduslov za održiv razvoj vašeg biznisa; da ne želite da trošite vreme i novac na ad hoc rešenja i pro forma aktivnosti, već da ste spremni da investirate svoje resurse u rešenja koja donose trajne rezultate.

 

Šta mi nudimo?


Mi vam nudimo potpunu posvećenost, no-nonsense pristup, integrisano i proživljeno relevantno znanje i iskustvo, i ekspertizu pretočenu u rešenja po vašoj meri koje će dovesti do postizanja vaših jasno definisanih ciljeva i situacije koju želite.

Ko je Neva Rajković?


Neva-Rajkovic-HR-IT-Business-consulting-v2.jpg

Rođena sam u Beogradu, diplomirala na Fakultetu organizacionih nauka. Živela sam u Amsterdamu skoro tri decenije. Radila sam na različitim pozicijama u jednoj od najvećih multinacionalnih kompanija; završila edukacije u oblasti razvoja liderstva, kreiranja ličnog i profesionalnog uspeha, komunikacije i nekoliko oblasti informacione tehnologije.

U internacionalnom poslovnom okruženju Zapadne Evrope sam spojila multidisciplinarno obrazovanje u oblasti kibernetike, HR menadžmenta i informacionih tehnologija sa direktnim iskustvom upravljanja i razvoja ljudskih resursa.

Uverena sam da je sinergija menadžerskih i liderskih veština (na svim nivoima) krucijalna za uspeh kompanija.

Moj moto je: 

„Procesima treba upravljati, a zaposlenima rukovoditi.“

Šta sam do sada radila?


U različitim ulogama učestvovala sam u velikom broju projekata u oblasti HR biznis konsaltinga, informacionih tehnologija, koučinga i razvoja liderstva i change management-a. Rezultati koje imam iza sebe su, između ostalih:

  • kreiranje programa razvoja liderstva
  • reorganizacija kompanije sa više od 7.000 radnika suficita
  • implementacija strategija za ljudske resurse
  • postavljanje biznis arhitekture za proces izbora i selekcije kadrova
  • optimizacija HR procesa
  • definisanja informacija potrebnih za upravljanje kadrovima
  • dizajniranje i implementacija informacionih sistema za HR
  • treninzi i uspešni trajekti (executive) coachinga i mentoringa

Kreirala sam i učestvovala u kreiranju različitih materijala za edukaciju u oblasti ličnog i organizacionog razvoja i postavila metod arhitekture liderstva za strukturalni razvoj liderskih veština i ostvarivanje maksimalnog povratka investicija u programe edukacije i razvoja kadrova. Opširniju biografiju i utiske klijenata možete pogledati na LinkedInu.

Javite nam se!


 

Ako želite da organizujemo intake kako bismo saznali šta možemo da učinimo za vas,
javite nam se na kancelarija@kreiranje-uspeha.com kako bismo dogovorili termin.